![]() |
moje pixel(arty) colin
może zorbię z tego galerie ale narazie zamieszczam tylko 2 pixele
http://pixeljoint.com/files/icons/full/nietoperz(t).png http://pixeljoint.com/files/icons/full/kangoor.png |
Ładne nawet. W drugiej pracy dziwne kolory. No i takie trochę niewyraźne - chyba konturów mi tu brakuje, albo czegoś...
|
Bardzo ładnie. Tylko ten kangur jakiś niebeiski jest i dorób tygrysowi kreski czy tam prążki.
|
Super, naprawdę bardzo mi się podoba. Jeżeli dałoby się zrobić płynniejsze przejścia pomiędzy cieniowaniem to by było bosko :)
|
Naprawdę bardzo fajne prace. Ciekawy styl, pierwszy raz się z czymś takim spotykamB)
|
Twoje linearty?
Linearty ładne, pokolorowanie nie. AA też brak. Ogółem słabe i lineart pewnie nie twój. |
Kangur niebieski, nietoperz niebieski z fioletowymi skrzydłami?! Człowieku, troche realizmu =)
|
Kolorki takie nie ciekawe, kontury też niezbyt, jestem ciekawy co zrobiłes poza tym :)
Cytuj:
|
Pan colin ma także konto na www.pixeljoint.com, gdzie też zamieścił swoje prace. Z tym, że tamten colin mieszka w Zjednoczonym Królestwie. Sprawdź ktoś jego ISP, zobaczymy, czy to ta sama osoba.
Wybacz colin, ale zawsze mam takie podejście do nowych, co ot tak wyskakują z ponadprzeciętnymi pracami. ;p |
Cytuj:
sorrki ale zaczyna robic sie off topic |
jezeli sam zrobiles to git, jesli nie to przykro, ale jak udalo Ci sie zachowac z takim "talentem"? kolorki zmien i zastosuj AA i ten..ee.. gatunek kotowatych jakis maly przy kangurze nawet jesli skacze z kąta, plynniejsze przejscia kolorow zrob, powodzenia.
|
Coś w tym jest, że mi się podoba, jednak w doborze kolorów to nie jesteś najlepszy, chyba że to Twój sposób przedstawienia to zwracam honor.
|
co wy w nich takiego "EXTRA czy ŁADNE" widzicie?
może i wykonanie 20% mi się podoba. najbardziej mi się podoba zawzięcie do pracy ;'d gz, tak trzymaj. |
A mi się podoba :) O ile nietoperek kiepski, trochę dałeś 4 liter z cieniowaniem, to drugi obrazek jest gutt :)
@PiW: aww, a Picassowi / Dali'emu też będziesz wytykać brak realizmu? :D Ja się nie czepiam, ma swój styl który mi się podoba... Czy teraz wszystko jusi być takie na maxa fotorealistyczne itp itd?... ehh... |
@up
Nom, masz rację. Realizm nie jest konieczny, ale wiele osób go lubi, np. - ja. Ale ja dążę do realizmu z innego powodu - najpierw chcę odwzorować jak najrealniej rzeczywistość, żeby potem realnie narysować własne marzenia ^^ Ale to już inna bajka. Co do tych prac - są fajne i nawet specjalnie włączyłam windowsową "lupę" żeby sobie popatrzeć na ich wykonanie. Może i nie ma AA, ale za to ładnie popracowałeś kolorami. Może i nie są one realistyczne, ale ładnie położone. Mi osobiście brakuje odrobinę większego kontrastu - ale to moje własne zdanie i inni nie muszą się z nim zgadzać. Widac, że zaznaczyłeś u kotka ten "skrót" jego ciała, poprzez ustawienie, ale jest on mało widoczny przy takim, a nie innym kontraście. I ogólnie podziwiam cię, bo sama dopiero zaczynam się z tym bawić. Ale narazie moje "dzieła" zachowuję dla siebie, bo narazie ja tego bym "dziełami" nie nazwała... Pozdrowionka Eileen Blue Rose |
Mhm, bardzo fajne, bez konturu a wyglada w porzadku :) Tylko odnosze dziwne wrazenie ze sa one odzworowaniem jakichs zdjec... bardzo ciezko o taka precyzje i wyobraznie przestrzenna jak w przypadku wykonania nietoperza. Jak to robiles wszystko z glowy to gratuluje.
|
Poprostu nie lubie jak coś żywego, coś z naszego świata wygląda inaczej niż powinno. Jakby robil demona jakiegos to moglby być nawet złoty z zielonym fifolkiem.
colin ile Ci ten nietoperek czasu zajął? |
Cytuj:
|
tak szybko takiego nietoperza zrobiles? nie no, bardzo mi sie on podoba, ale tylko 75-100 minut...? czasami pixelarta 32x32 robi sie dluzej...no coz, dla chcacego nic trudnego :) wzorowales sie na zdjeciu?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:35. |