![]() |
193 master Will Hunting die.
|
Filmik z Tibicams, i do tego dodany parę godzin temu. Słaby refleks :P.
Film już widziałem, Will Hunting ma kiepściaste PvP. Warto obejrzeć do momentu, kiedy Will Hunting pada. Później nuda. |
0o
Nie sądziłem, ze ma az tak kiepskie pvp. awesome. |
O jej, pan Will Hunting gryzie trawe! HA! a nie dawno (jakis miech temu) widzialem filma jak on robil "PA". No fajne:)
|
Cytuj:
Phiii... Gdzie tu mowa o jakimkolwiek PvP przy tym wbudowanym bocie CipSoftu? PvP od update'a nie istnieję... A poza tym to filmik całkiem fajny, tylko nie ma sensu oglądać po zabicia Willa bo dalej to już się tylko chowają. |
film niezly ale cos mi sie wydaje ze ta postac ktos kupil bo ktos kto troche w tibie gral by potrafil przezyc chwile dluzej :P i by zamiast manashielda vitki rzucal
|
Cytuj:
|
No raczej trudno się nie dać trapnąć gdy a się tyle ludzi na karku i jest się samemu(?), poza tym teraz jedno kliknięcie i runy strzelają prawie same....
|
Nieźle :) fajnie sie padl :D
|
Cytuj:
Pozdrawiam. |
Cytuj:
A co do filmiku to tak kończą n00by kture expią 20h/dobe albo kupują postać potem się wyżwają na 30- lvl.To, że ktoś szybko expi nie oznacza że nie jest n00bem. |
Cytuj:
No widze że Ty akurat wiesz wszytsko... A ktoś grający na non-pvp serverze nie może wiedzieć czym jest pvp skoro nie gra na serverze pvp. Jak dla mnie takie podejście jest śmieszne, ale jak bardzo chcesz możesz wszystkim objaśnić czym jest PvP. |
Cytuj:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Player_Versus_Player a szczególnie: Cytuj:
|
Przy bocie CipSoftu i możliwości atakowania runami w battle ucieczka jest bardzo ograniczona,bo i tak obrywasz za każdym strzałem a nie tak jak kiedyś, gdy zależało to od umiejętności celowania osoby która cię atakowała.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ciekawe co ty byś zrobił w tym przypadku? Jedyne co mógł to picie mf i stanie jak najbliżej zarośli, trap był przygotowany wystarczająco profesjonalnie żeby Will nie wyszedł z niego żywy. Walenie UE nic by mu nie dało (no chyba że spaliłby troche many przed nieuniknionym deadem). To była sytuacja bez wyjścia w szczególności że miał bodajże 4 sorców na klacie. Do jego zabicia wystarczyłoby 2 z CipBotem. Cytuj:
Unikanie zablokowania przez innych graczy - wpadł w pułapkę której się nie spodziewał, ale w żaden sposób nie został ztrapowany. Umiejętności walki z przeciwnikiem - ogół że głowa mała. |
Warto dodac ze Undyne Soul dostal delete'a po zabiciu Willa, lame as hell. ^.-
|
Cytuj:
Panie ,,Keylogger" .Ja bym panu radził przyglądanie się bardziej linkom niż wytykanie komuś że siedzi na No-PvP.To że gra na No-Pvp nie oznacza że nie zna się na Pvp... |
VErlian obejrzyj ten filmik z kilkadziesiat razy to moze załapiesz.Team Gulivera mial wszystko bardzo dobrze przygotowane WIll nie mial zadnej szansy się z tego wydostać. I nie dawaj cytatów z wikipedia.pl ktore sa przestarzałe.Nie bedę juz wytykal tych błędów bo pan up mnie wyręczył.
Zgadzam się z Master knight de'vere.Pvp umarło po wprowadzeniu cip-bota.TEraz byl idiota moze wziac 2 fire elementale i isc pk z kilkoma sdkami. Filmik dobry ale żal mi Willa. |
Ciekawe dlaczego tak późno zaczął pompować się manasami ;pp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:54. |