![]() |
Defender Life
Mineło już troche czasu od mojego początku kariery w Tibii.
Związku z tym postanowiłem zrobić film wmv. Otóz Link http://rapidshare.com/files/5211302/Def_Life*****.html @Edit Rehost Gasiora Thx ja troche za leniwy jestem http://tibicam.superhost.pl/Def_Life***** I to na dodatek na polski server ;) Comment plx ;) |
70+ mega??? Ile to trwa, pół godziny??? :D No to się ściąga, zapowiada się ciekawie bo kilka twoich filmików widziałem ;)
ps: w ten piątek macie zrobić tą banutę podobno, powodzenia ;) Film fajny, ale widziałem lepsze, chociaż to nei jakość filmu mnie dobiła lecz... twój poziom angielskiego :D Wg twojego opisu jesteśmy w tym samym wieku, sorry że to pisżę, ale w mojej budzie byś miał chyba pałę na czysto za coś takiego xD Wiesz co to jest np czas przyszły? :P Nie no, joke, może anglista z ciebie żaden ale film na serio fajny, ściągać!!! :D |
No no filmik fajny ;d Ahh te nasze hero ;d 3m sie zioooom ;] pomóz mi z banuta NOOBIE :D
|
Cytuj:
pozdro def, film nice ; ) a 18 grudnia do was wracam ; d |
Film fajny, milo sie oglada i muzyka tez nawet dobrana szczegolnie do pozdrowien na koncu. Widac, ze masz duzo kolegow ^.-
Btw: dzieki za te 15 GPs co mi kiedys w Thais pozyczyles ;p |
Def , przepiekny filmik (z tej strony old owner adic)
|
Fajne fajne ;)
|
gejek czarodziejek auhsuahsuahs
plx barbarian outfit ;d nice movie tylko tych podziekowan to hooho xd |
Fajny filmik nic dodac nic ujac
|
no def filmik super
bardzo fasjny muzyka itp. troche sklaba jakos ale cos tam widac :P i co najwazniejsze filmik z mojego serva ^^
|
Filmik fajny, no ale mogłeś zrobić drugą wersję krótszą o napisy końcowe, to by film nie mniał 70 mb, a 50 mb :(
|
omg
Def def def ;D sciagam juz mam nadzieje ze film boski, obejrze zedytuje ;*
Supcio filmik ^^ Wiekszosc ss juz widzialem z tematu ze zdjeciami, ale niektorych nie . A co najwazniejsze bylem na koncu wymieniony ;DD pzo ;* |
nice def
film troche waży ale warto obejżeć te napisy na końcu leciały tak długo jak po titanicu pozdro |
Film fajny nawet :P
Ale i tak jestes nubek :] BTW. Nie Bonux tylko Dosia ^.^ (to wtedy na hero bylo co sie tabaka zaciagalem co 2 hero :P ?) hihih :* |
Ostatnie 5 min to napisy!!! omg :)
Film po prostu cudo. Daaawno czegos tak dobrego nie bylo. Moze nie widzialem wszystkich filmow z tibia.pl, bo takich postowanych przez "Muminek12: barco dobry film WMW moj pierwszy. mam nadzieie ze wam sie spodopa." nie sciagalem, liczac, ze duzo nie strace :) Chyba najlepszy polski film *****. Moze nie ma szans z "Toxic Fire", ale to chyba szwedzi nakrecici, a on maja inne kompy, innych graczy itd. JUŻ TO WGRYWAM NA MOJ REHOST (brak kolejek, limitów i nie zniknie NIGDY! - www.tibicam.superhost.pl ), ale ze wzgledu na wielkosc bedzie za jakias godzine dopiero (39 min) :( Już jest :) : FILM DEF_LIFE***** - REHOST NA WWW.TIBICAM.SUPERHOST.PL |
@Gesior
Dziękuje serdecznie za pozytywną ocene mojej pracy , a jeszcze bardziej za Rehost. Echh miałem nadzieje ,że chociaż troche więcej ściągniec będzie ale cóz takie życie... A odnośnie ,że najlepszy film wmv polski znam lepszy Autorstwa Lorda Leja. Ale liczę ,że mój przyjmiecie jakoś dobrze ;) |
Fajnie ze mnie wymieniles na koncu :D Nigdy nie zapomne Hesling,nawet jak juz nie bede gral i bede mial o wiele lat wiecej niz teraz :)
Nice movie |
Z tibicam.superhost.pl film został pobrany:
7 razy cały (77290250 bajtów :) ) 4 razy przerwane ściąganie (bez sciągania całosci - 1 osoba sciagnela 21 MB i przerwala o0 ) Wykorzystany transfer: 274.47 MB z 50.000 MB = ~0.54% w 5 dni :) |
Oh Ah Eh
Doprawdy postarales sie powiem ci,filmik jest swietny!hoc duzo waży ale warty obejżenia co tu duzo mówic...Te hydry były bardzo wsciekłe :D :D
|
defik gejku Ty moj zapodaj tytulem tego 1 songa co leic w tym movie ;>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:30. |