![]() |
Aldora war - 1st frag
|
Ladnie...
Cos mi sie zdaje, ze bedzie malo fragow na tej wojnie, EM bedzie w pz siedziec -.- |
Pierwszy, ale za to jaki ^.- hmm zobaczcie ile tam typa w tej gildi jest.
|
Jednym słowem: Nice :).
|
No raczej.
Wojna do ciekawych zapewne nie bedzie należeć. Ale pewnie jak w każdej wojnie, posypie sie kilka hacków i kilka charów wróci na rook xD |
Cytuj:
|
heh wyrównane szanse niema co... ~120 osób na czele z nemtorem i masa vs 66 osób z 144Rp jako liderem ciekawe jak eli wróci do gry i zobaczy co zostało z jego gildi jaka bedzie jego reakcja:o
|
Mam takie pytanie,otóż chciałbym odtworzyć ten film,ale nie wiem jak.Niewiem której TibiCam użyć.Może mi ktoś podpowiedzieć?
|
To jest dopiero początek ......
|
walka będzie zacięta, przynajmniej na początku bo widać że em nie podda się tak łatwo, doszło juz kilka osób do nich, m.in. Ceglaw i jeszcze pare osob, ale i tak nie dadza rady :D
|
Trzymam stronę EM, nie wiem dlaczego ale nie lubie Animy, może z powodu Alda? Choć w sumie jak z nim gadałem to się wydawał w porządku. :P
Btw. Ald jak to przeczytasz: Jak tam Talush? >: |
diamonic ja tez za czasow jak gralem na aldorze i byla wojna, nigdy nie lubilem sie z aldruhnem ;p
|
Cytuj:
Og no to zapowiada sie ładnie |
bo ogolnie ald~~ to wielka ku**wa a EM przegra bo to ci**ki. powinni juz ta wojne zaczac gdy rozpoczynala sie wojna EM vs. ANIMA wtedy by mieli jakies szanse raz zabic nemtora :D. na cyclopolis np, cale EM ustalo i trapnelo przejscie a nemtor przybiegl po mase bo go naku**ali jak walil sobie behe i mowi odsunac sie nikt sie nie odsuwa nagle leci e wave i kazdy spier**la nastepnie nemtor przybiega z masa oczywiscie cale EM stalo juz przy scianie w rzadku biegnie nemtor i mowi "world is mine" i poczym odszedl sobie spokojnie z masa. wlasnie tak boi sie em nemtora ;] wiedz nie ma szans wygrac wojny jeszcze teraz gdy kazdy go moze cmoknac w pompe ;P
byl film tego calego zajscia = ) |
... oglądałem ;)
|
Cytuj:
Zgadzam sie :p Na aldorze zawsze tak bylo, hacki, rooki. Zaczynajac od Seth-Drone, a konczac na Herodes von Dracula : P |
Cytuj:
@topic niezła ekipa tam szła ;o |
em moze wygrac tą wojne. zobaczice jak są zgrani, tyle już razem prowadzą wojny, mają minimalne szanse, ale one są
@down wdzisz, to są plotki. eli nie odejdzie do co |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19. |