![]() |
Orc Fort Quest, 3 knight'ów. Wypowiedziane HI do króla :).
Polecam oglądać do końca, bo fajny loot poleciał ;).
http://two.xthost.info/verlian/tibia...riaofquest.rec |
Filmik ładny poszli w 3 i mieli przy tym duzo zabwy :)
|
Good, ale chlopie wez sie za skille, bo wstyd to malo powiedziane ^.-
|
ja zaczynam wierzyc ze ten quest do wykonania przez kilku osobowa ekipe 40 lvli jest nie mozliwy. co widze filmik tego typu albo sorc z ue albo jakis potezny knight jak tu...
ja po przeczytaniu twojego tematu (ze fajny loot) mysle kurde co za farciarze pewnie bpek sama polecial a tu co... marny wandzik? :/ to jak dawac filmiki z byle draga jak woi albo hammer leci i pisac ze super loot... co do tego knighta to ja skillowac nie umiem ale mialem lepsze na duzo mniejszym lvl... ogolnie filmik bardzo przecietny, w skali szkolnej oceniam na 2= ;) |
Cytuj:
Co do twoich skilli : Ty masz kody na expienie ?? czy poprostu kochasz huncic dwarfy i od czasu do czasu soldiery? |
Na bocie leci Gs tomb i Larvy Xdd
|
Spoko Skille ^^
|
Nie dość ze Quest Spoling, to jeszcze nie warty uwagi...
Twoje skille są żałosne, mój 23 knight ma lepsze, i mlvl też nienajlepszy. Ja na wspomnianym knighcie mam 28% do 6... |
moj 7 knight noob char ma lepsze skile o_O
Tibia.pl support lmao? QS --- Wow jaki rar : OOOOOOOOOOO szkoda ze mam ich 2 bp :/ |
Hauehaueahea Twoje Skille Roxior Xddd
|
Kogo ja tu widze ;)
"wypowiedziane hi do króla" lmao.. pewnie jak to pisales, to skakales z radosci przy klawie Nie ogladalem filmu i nie mam zamiaru, to botter ludzie B) ja nie wiem jak takie dzieci jeszcze maja czelnosc "popisywac" sie na publicznych forach -.^ Yours Tom. |
Aff... wy sie smiejecie ale on nie skillowal. I tak polowa z was nie bedzie miala 40 lvla ;] a on to zrobil w krotkim czasie wiec nie tracil czasu na skillowanie. Smiejecie sie ? a expi szybciej niz wy lol
|
Noi co z tego ze ma takie skille? Ja pierdole.. to mu sie ma dobrze grac czy wam? -.- jak mu to nie przeszkadza to po jakiego chuja ma trenowac? -.- Po to zeby lepiej wygladalo na filmikach? Pff.. Niedbalbym o to..
Cytuj:
A co to nas obchodzi jaki jest twoj knight? -.- przyszedles sie pochwalic? |
Cytuj:
"Kazdy umie skillować, ale expic nie za bardzo" |
Jak patrze na teksty na temat skilli to se myśle "co za geje ze wsi". Nie trzeba siedzieć 20 godzin przed monkiem/slimem żeby się dobrze grało knightem. Wystarczy expić. Skillujcie dalej a ciekawy jestem czy te 70/70 wam coś dadzą na 30 lvlu.
|
Cytuj:
Bo nic nie wiesz o Thoria, a odzywasz się na forum w tematach o mnie i o mojej gildii. Mówie o Twoich postach na www.tibia.com. |
gz x) (poczekal bys jeszcze tydzien-dwa i bym zrobil z wami -.-)
ps. ludzie... smiejecie sie z jego skilli ale jakbyscie wbili chociaz polowe expa ktore on wbija dziennie, wtedy mozecie sie smiac... -.- ps2. ktos napisal ze Verlian~ gra na bocie... tylko ze jak do niego cos napisze to zawsze odpisuje... bot sam gada? :/ |
Cytuj:
To, a takze forum na tibia.com jest publiczne i bede pisal co bede chcial i kiedy bede chcial :confused: Co to wtracania sie o was, to nie zrobilem tego bez powodu. Dla Twojej wiadomosci mam rowniez chara na Thorii (nie Thoria.. to sie odmienia, nie wiedziales ?) Bye bye :baby: |
@Up: Zgadzam sie z tym. Mozesz co chcesz pisac na tym, tamtym czy jeszcze innym forum. Ale po co od razu na niego tak najechales? -.- Masz jakies dowody ze to botter? >.<
|
Dzieci tu sie ocenia filmy i ich wykonanie a nie skile kolesia co nakrecal :)
Jak dla mnie to on moze miec i 30/30 jego sprawa czy chce z takimi skilami expic czy nie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:28. |