![]() |
160 kina own3d i wiele innych 72 min trapow...
padło pełno 100+ leveli w tym 160 knight, nie bede wam opowiadał reszty bo sam jestem dopiero na początku filmiku.
http://uploads.tibiabr.com/download....0a453cdf5ec8f8 Fragi z tego battle 20 x 11 silent : 11 Pionteke Pina Descolada Bronda Midnight Wert Back Linoue Malakhai Arthas Midnight Evil'Ares Leandrasso Kennshy Jon Berry Hero Die Er/Mansory/Eod : 21 handro fall custela irado furion Evull klibon mavf betruvis turi'el draco'huu hehufox of xantera juca ballard Malach Aradan Marius Ballard Melevix Sadicmatt Shiver Force Snipper Coldheart Ted'suss Thunder irado Goku switch (2x) Chu diabolic Blackermadruga |
Link mi nie działa, ale czy tylko mi ?
Popraw to jak tylko zajrzysz w ten temat. @Edit Już działa, dzięki. Film niezły ;]. |
Omg Sieka....
Adii ty sie pewnie cieszysz wreszcie mozesz expic. ;] |
Najlepszy ! :cup: :cup:
|
MASAKRA! xD
jednego nie kapuje - czemu ten typ, ktory kamerowal mial takie eq? po hacku? |
Omg sieka na maxa...kozacko było nie powiem ale Evil'ares to ma farta 3 ded uhuHAuhauhuahuhxuhhuHA
|
Ale rzeź!!
Jak ktos wie ile bylo i dla kogo fragow to napisac :D Na szybkich obrotach sie lepiej oglada 8o |
Rzeźnia... ale zwalili kiedy ich wpuścili do sklepu. Nie znam się na sytuacji na tym servie, zdrada była i musieli się wycofać czy co? Gdyby się nie wycofali, tylko 6 kolesi mogłoby ich nawalać, i wygraliby bitwę.
|
Jaka znowu zdrada, obejrzyj filmik w tym momencie w normalnym tempie to zobaczysz, że wykorzystali lukę po użyciu DF i wepchnęli jednego z knightów do środka. Nie jestem pewien ale to bodajże Crisasphynks wykazał się refleksem i przepchał resztę towarzystwa.
Ogólnie świetna rzeźna, aż dziw bierze, że to się na Xanterze wydarzyło. |
Cytuj:
Co do filmu: Bardzo fajny, przyduzy ale swietne akcje i duzo sie dzieje. Szkoda tylko ze nic loota (aol) :D |
Kurde, mam problem. Jakim programem uruchomic filmik?
|
pff, nie chcem być nie miły ale podpowiem ci.
Jakim programem można oglądać filmiki z Tibi. A.) TibiaCam B.) TibiaCam C.) TibiaCam D.) TibiaCam Dla podpowiedzi powiem iż jest to ....TibiaCam. Drogi użytkowniku, jeżeli dalej nie wiesz jaki program użyć zadaj pytanie pomocnicze. |
xD
Takiej sieki na Xanteze jeszcze nie widzialem -,^ .B)
Zajebista bitwa . |
Jej Oł men dobry filmik ten Gothic Voltemoert(?) niezłe hity wsadzał :O!
Film zayebisty! |
MMMmmm.. Own3d :D ,ale tak duzego filmu .rec jeszcze nie widzlem :)4,2mb :p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:54. |