![]() |
Melee czy dystans?
Jak już zostajesz typowym rookstayer'em, to czym walczysz, bądź chciałbyś walczyć. Jest to atak typu Melee (z bliska) czy z dystansu (np. spear'y, łuk)?
|
Po pierwsze były już takie tematy...
Po drugie tym i tym... Poza tym mele to chyba do dysta też się odnosi co nie? Katana na słabe potworki lub inna broń, a łuk na hunty mino hell albo rot hell |
Zadam pytanie:
Ile jeszcze glupich tematow powstanie na tym forum ?! Ludzie zanim wcisniecie guziola pt. "Nowy temat", nalezy pomyslec chociaz piec minut o tym, czy dany temat nie powstal juz i czy nie mozna go odszukac za pomaca magicznego "Szukaj". Zreszta pomyslcie, czy warto blyskac na tym forum, nowymi tematami gdzie sa dziwne(nie uzyje juz slowa glupie) sondy, ktore i tak do niczego nie beda potrzebne :|? Ja nigdy nie zalozylem i nie zamierzam zakladac tematow aby blyskac, bo jak cos chce znalezc to szukam!! |
@up
Zauważ że jak już ktoś znajdzie taki temat to po odświeżeniu nazwą go archologiem i dostanie warna. Jeśli pomyśli i zamiast tego założy nowy topic też dostanie warna. Jeśli założy topic a innym dziale "bo tu się powtarza" też dostanie warna. Jaki z tego morał? Lepiej się nieodzywać... 8o Yeee! |
Cytuj:
Wniosek? lepiej odswiezyc temat z przed 2 lat napisac cos tresciwego niz zakladac nowy, a tym bardziej pisac "bzdety" odswiezajac taki ktory praktycznie nie wnosi nic do gry. |
tylkoz e w zasadzie za kazde odswiezenie tematu jest warn. nie mam pojacia dlaczego nie ma automatycznego zamykania tematow po uplywie jakiegos czasu ( 2-3 miesiace )
|
@up
Mysle ze jak ktos ma naprawde cos sensownego do powiedzenia to mozna uniknac warna. Panuje taki stereotyp ze odswiezenie starego tematu jest zle ale tylko w momencie kiedy ktos robi to celowo i umyslnie lub powtarza, cytuje to co napisal ktos inny. A co do automatycznego zamykania tematow to trudno mi sie jakkolwiek wypowiedziec w tej kwestii bo sa pewne plusy jak i minusy jednak osobiscie nie bylbym przeciwny takiemu rozwiazaniu. |
U mnie jest zasada: samemu zabijaj z bliska, w kilku z dystansu.
Z bliska wolę, bo trenie shieldinga i cluba (no co?). Z dysta, jeżeli jest rookstayer albo 4 osobowa ekipa na Mino Hell. |
Zdecydowanie meele. Distans fighting przydaje się tylko na hunty typu rotwormy i minoski.:p
Powinieneś dać jeszcze w sondzi kombinacje meele + distans.8o |
@ Sonda
Zapomniałeś chyba dodać, że dist i axe/club/fist fighting Ja preferuję to i to. Zależy jak leży... Kiedy lubię stracić lf i czas to bawię się kataną, a kiedy chce mi się podnosić speary i targać to wszytsko wtedy wiadomo... Ale ogólnie używam katany bo mi się nudzi xD |
@up
1.Zapomniałeś o swordzie 2. Nie ma wielkiej róznicy w melee(nie licząc fist), 1 ataku czy obrony nie robi wielkiej różnicy na rookowych skillach. |
Każdy szanowny Rookstayer powinien bić i Melee i Distance. Na hunty w Mino, Rot Hell przyda się napewno Bow i Arrows (ewentualnie Speary), A na spokojne expienie przyda się nasza ukochana Katanka :) (ewentual. Mace, Jak kto woli)
Pozdr. Guzzik |
Po 1 Gratuluję refleksu!
Po 2 Cytuj:
Po 3 Jesteś fajny? |
Melee. Nigdy nie walczyłem na dystans, na rooku.
|
Dzisiejszy Rookgaard jest zdeka do bani wiec jak komus sie nudzi i dalej sobie tam gra recznie to na jago miejscu pobawil bym sie w dystans
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:08. |