![]() |
MASAKRA! WAR! AZ DO BANA! pare osob rozwala całą gildie.
TEN FILMIK PO PROSTU TRZEBA ZOBACZYĆ. O to przykład jak pare osób może wygrać wojne gdy są zgrani. Popatrzcie jaką technike mają walczący tutaj, wycofanie, blok, magic wall, ropnięcie, trapniecie wszystko na swoim miejscu a na koniec dogonienie wroga gdy go wczesniej osłabili i dobicie reszty. POLECAM!
Nagrywa 133 MS http://uploads.tibiabr.com/download....811d1310a7e036 |
kilka osob ? ich bylo 17 ;]
nice wojna ;] przemyslana |
Ale zajebisty filmik centralnie. Hardcore kolesie od*******aja, Ładna rzeznia
|
totalna miazga. szkoda ze autor filmu ban na koniec ;) ale ten gosc na koncu niezle sie trzymał
|
Wczoraj na Tibicams już było.
Ale i tak fajnie. Czy mi się zdaje, czy Adii Getes chce Gromexorek'a naśladować? :P To była ironia, do wszystkich ćwierć-inteligentów. |
@Verlian: ćwierć inteligentów, mniemam, że sam do siebie piszesz.
@filmik: "to co tygryski lubią najbardziej" nice action. |
Verlian / Luthi co wy sie tak gryziecie ? :<
film cudo podobal mi sie ten knight ktory padl na koncu, mieli z nim problem x) |
Gratz
No no albo ta gildia byla bardzo dobra w pvp albo tych co pokonali byli bardzo slabi :P ale mysle ze to pierwsze widac ze nad planem ataku niezle umysly pracowaly :P wysatrczy do tego 1 dobry kierownik ktory poprowadzi gildie :P i filmik jak ta lala :)
|
Cytuj:
|
To jest poprostu ścięcie! Kosza wszystko co im stoi na drodze byle by miec ucieche. Nie zbieraja loota, etc. Poprostu kool;)
|
Cytuj:
Bo Verlian odwraca kota ogonem... Bo Verlian nie zna faktów: mam wyzszy level od niego, chyba ze "Verlian" to jego noob char [w co wątpie, rotfl], bo jego "koledzy" z gildii leją na niego takim dłuuugim łukiem, I dokładnie, jestem fanem Hestriala, przyznam sie, ze jako pseudo fan na maksa oddałbym za niego rook mojego chara. Verlian, wiesz czemu? bo on zrobiłby za mnie to samo :]. A co do tego polewania ze mnie to nie chce skomentować. Ps: Bo Verlian to botter ^^. |
Mi sie podobala akcja na demoonach, szybkie przejscie potem ropniecie dwoch osób. Gdy przeciwnicy weszli do teleporta tamci uciekli ale po drodze zabijając paru.
Ktos tam wspomniał ze bawie sie w tego nooba co umieszczał filmiki na swojej stronie. Nie po prostu umieszczam albo filmiki ze swojego serva albo te które uważam że są warte ogladnięcia by można było wspólnie wypowiedzieć się na ich temat. |
Cytuj:
|
omg
loL masakra kompletna...
|
Co taka moda się zrobiła na bitwy na Edron a konkretniej w okolicach Hero/Demon cave
|
Cytuj:
Bo się tam noob'y takie jak Luthi nie pokazują. ;) |
Verlian: wykaze się chociaz odrobiną inteligencji i nie bede ripostowal twoich głupich postów. Raz powiedziałem o Tobie co mysle i tyle, poprzestane na tym. A jezeli masz do mnie jakiekolwiek problemy, cos jest nie tak, masz do mnie zal wyegzekwój to odemnie w grze. A z tego co widzę i wiem duzo nie zdziałasz.
@topic: mieli duzo run, wysokie lvle, było ich całkiem wielu to tez i duzo pokazali B) |
Cytuj:
16:19 Verlian [44]: ze wszystkimi fanami noobow :) 16:20 Elvenar [63]: ale nie masz klasy i nie umiesz tego okazac normalnie 16:20 Verlian [44]: kto zaczal? :) 16:20 Elvenar [63]: de facto ty 16:20 Verlian [44]: de facto, to ty napisales posta w temacie Adii Getes'a 16:20 Verlian [44]: pierwszy... 16:21 Elvenar [63]: ale ty powiedziales ze dla ciebie hestrial to noob itd 16:21 Verlian [44]: no i? nie wolno mi miec swojej opinii? 16:21 Elvenar [63]: wolno 16:21 Verlian [44]: no wlasnie 16:21 Elvenar [63]: ale sposob 16:21 Elvenar [63]: w jaki go okazujesz 16:21 Elvenar [63]: jest conajmniej denny 16:21 Verlian [44]: tzn piszac, ze hestrial dla mnie nie jest bohaterem? 16:21 Verlian [44]: pomysl. 16:22 Elvenar [63]: teraz ty nie mysl tylko napisz do Bergow czy sie za toba stawia 16:22 Elvenar [63]: bo z tego co wiem to nie 16:22 Verlian [44]: lol... 16:22 Verlian [44]: n/ 16:22 Verlian [44]: n/c* 16:22 Verlian [44]: cya 16:22 Elvenar [63]: mhm 16:22 Elvenar [63]: cya frajerze 16:22 Elvenar [63]: daj nasza kolejna rozmowe na forum 16:22 Elvenar [63]: a btw 16:22 Elvenar [63]: POLOWA THORI ZE MNIE LEJE 16:22 Elvenar [63]: rotfl 16:23 Elvenar [63]: ty Nie zamierzam z Tobą rozmawiać nigdy wiecej, bo zdaje mi się, że cynisz na forum, a w grze... ehhh, szkoda gadać. User jest skrajnie normalny inaczej, żeby nie urażać jego dziecięcego ego. You are now ignoring player Elvenar. |
@Verlian & Luthi
lol... zrobiliscie sobie tu czat, a ludzie i tak pewnie leja na to co piszecie, wiec nie spamujcie i SHUT UP! @edit jak chcecie po sobie jezdzic to PW/GG/Tibia. @topic aff, piekny filmik, piekne zgranie, no i gratulacje dla dowodcy za przygotowanie takiego planu... a pvp kilku osob - mniam! |
UP@ od kiedy 8-latki grają w tibię xD?
Topic@ : Sweeeeet ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:56. |