![]() |
Włatcy móch
Ostatnio doszedł na TV4 nowy serial "Włatcy móch" (Wtorek, Środa-23:10, Niedziela-20 i 21:00 [wersja z cenzurą]) Opowiada on o przygodach czwórki przyjaciół, których ogólnym celem jest zawładnięcie światem. To tak po krótce... Ale przede wszystkim co sądzicie o "Włatcach móch"... Ja uważam przede wszystkim, że są tacy debilni, że aż śmieszni. Teksty Anusiaka czy Czesia, zostają na dłuugo w pamięci...
@2x down "Magiczne jądra Alfreda !!! :D" |
"Gee, Anusiak, what do you want to do tonight?"
"The same thing we do every night Czesiu - Try to take over the world!" |
Film jest ql, oglądam go całą rodziną:D
"Czesiooo chce wujka aflredaaaaaaaa" |
Widziałem jeden odcinek, klimaty typu MTV po 22:00.
|
jest to gdzieś może na youtoube?or smthing chętnie zobaczę
|
Dno, metr mułu i z hektar piaskowca. Miałem andzieję, że serial będzie takim polskim SP. Srodze się zawiodłem.
|
Pisałem już gdzieś o tym, beznadzieja, te głosy... jakby ktoś im w jaja dał, animacja i wogóle grafika...brzydkie, czasami te teksty ujdą (wychowany na southparku śmieje się z byle czego). Mimo, że to serial... określilbym to jako katar jednodniowy.
I ta pielęgniarka, moglaby byc ladniejsza. |
ODBYCIAK ODBYCIAK ODBYCIAK ODBYCIAK ODBYCIAK !!!11oneon ;p
film jest głupi, nieczym nie przypomina SP :f |
Kolejne gówno w TV. To chyba najlepsze okreslenie tego czegos.
|
Po przeszukaniu youtube dochodzę do wniosku, że ścierwo. Ale wciąż lepsze niż jakieś przygody pieska Ziutka (aka Leszka) czy insze kartony na 4fun tv.
Po prostu bajka 'dla dorosłych', która nikogo poza dzieciaczkami nie rozśmieszy... |
Obejrzałem 1 odcinek missclickiem >skakałem wieczorem po stacjach<. Nie dość, że denne, to tytuł wzięty z bardzo dobrej książki (oczywiście przerobiony w sposób ... no właśnie). Mówiąc wprost - nieudana podróbka SP.
|
/me obejrzał trochę...
... Screw you, guys, I'm going home! |
Oh my god ! They killed Kenny ! You bastardst ! "_"
|
Yay, wole south park ;).
|
Jak dla mnie, świetnie nazwali nauczycielkę Pani Frał.
|
To jest takie głupiee -,-''
|
mi się podoba szkoda,że znalazłem narazie jednominutówki jakby ktoś miał gdzieś lnika to z góry dziękuję
paszoł won;d |
Emm, gorsze rzeczy widziałem. Ale raczej się nie wciągnę, wole styl: RAB+Blockhead+Bad_Guys
|
Och, coż za wysublimowane poczucie humoru panów twórców, pozazdrościć.
|
Family Guy bije ta szmire o 4 dlugosci ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:01. |