![]() |
Dc
No więcj miałem iść za teleport noob charem to poszedłem najpierw 15 knightem bezposrednio do tp,ale to nie wyszło.No więc poszedłem z poprzesuwać dźwignie ale jak chciałem wbić to sie nie dało bo dzwignie sie poprzesuwały... Później logłem sie na mojego real chara 56 ed i nic z tego nie wyszło...Ale tutaj zamieszczam filmik jak ktoś by chciał wiedzieć co i jak w jakim miejscu sie tam znajduje :P
http://rapidshare.com/files/5610594/DC.rec Sorry za takie wypracowanie które up napisałem ale to takie wprowadzenie :p Film zamiesczam poto by ktoś chciał wiedzieć co tam jest i w jakich ilościach. P.S jak ktoś wie jak przejść za TP niech napisze na PW lub tutaj. Nie piszczie ze keylogger najpierw przeskanujcie potem obejrzyjcie a na samym końcu skomętujce! No i prosze o wyrozumiałość.Prosze o komęty Pozdro :D |
bez oglądania wiem czemu nie dało się wyjść za Tp, musisz bardzo szybko wszystkie dzwignie przekręcić (ok. 5 minut może mniej), bo one same się puźniej przekręcają... ;)
więc trzeba większą ekipe żeby tam dojść :p @edit: dzięki za pokazanie respów, czasami się bałem tam iśc, bo niewiadomo ile i gdzie withy tam jest xP |
Thx
Dzięki dzieki wiele mi pomogłeś :)
|
nieche cie w blad wprowadzac bo tam bylem wtedy co dc powstalo ale chyba byl motyw ze trzeba od prawej strony przesuwac dzwignie, i chyba 4 wystarczy ale nie pamietam dobrze wiec najpierw sproboj szybko ;p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:50. |