![]() |
Lagss!
Dzisiaj nie wiem czemu, nawiedziły mnie straszne lagi. Kolegów, którzy też mają net powered by Neostrada, także nawiedziły lagi.
Czy wy też macie dzisiaj straszne lagi? |
Taaak ! Gram na Refugii i chodzić nie moge. A net mi śmiga wspaniale. Nie wiem co robic/ co się dzieje.
|
U mnie to samo. A akurat mam cyclopolis wolne -.-
|
Mam Neostrade, postac na Refugii i zero lagow.
|
mam neo i gram na aureii, lagi jak kempinowska puszcza.
|
Na candi tak samo chodzić się nie da.
|
No.. ja nie mam neostrady ale laggi w chu*** i ciut ciut..
Trimera : P Wiekszosc znajomych ma rowniez ... |
Inferna laggin' :S
|
Ja na refugi mialem rano male lagi, ale spokojnie dalo sie expic, a pozniej jak mnie dorwalo to freezy po kilka secund o.O . Bylem wtedy z kumplami na OF, i niektorzy dostali lagi a inni nie.
Mam neo, 1 kolega ktoremu lagowalo tez ma neo. |
Mam Neo 256 (320) i specjalnie wbiłem na Auree, Obsidię, Candie i Xerenę i nigdzie nie mam lagów, a miałem otwratych kilka stron internetowych, pozdro
|
Tez mam lagi/freezy expic sie nie da :<
|
Ja i kumple na Luminerze też mamy lagi. Ja i mój kumpel mamy neo 512 i lagóje...
To się zaczęło po restarcie serwów i jest na większości światów! |
@up : racja przed restartem bylo ok
topic : koledzy z zagranicy nie maja lagow, kupmel neo ma lagi, ja dsl tez mam lagi więc nie wiem :P mial byc dzis 50 :] |
Lagi na Harmonii i Titanii.
Ja również mam lagi na Harmonii i na Titanii, grać się nie da, no co jakiś czas chodzi dobrze, lecz obracanie się, otwieranie plecaków jest koszmarne. Mam nadzieje, że z czasem się to naprawi.
|
Malo przez to nie padlem. Gram na Malverze. pierwszy raz mam cos takiego.
|
solera/lunara/pacera/luminera/lucera/kilka otsów/:
Na każdym z nich mam lagi, neo 512, pewnie jakieś prace :< |
ja również mam lagii na kazdym swiecie :((
|
Mythera pozdrawia neostrade. Dzieki niej padl 104 elite:) Neostrada rox, mam dobre neo a lagi mam jak...... jak melony:p
edit: a ja jestem rp - to jest zabojcza mieszanka ;/ |
Cytuj:
Tylko gracze z polski maja lagi (nie tylko NEO) ------------------- Jest problem z routerem znajdujacym sie w polsce/obok polski to przynajmniej wyczytalem na tibia.com forum;] |
noo lagi sa okropne ledwo chodze, gram na calmerze. to wszystko zaczeło sie gdzieś tak od godziny 11. tp zróbcie cos!!!!!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:05. |