![]() |
Maze (Guardy)
Jedno z najlepszych miejsc dla palla (35 lvl +)
http://rapidshare.com/files/5742234/Guaryd.rec.html Mam nadzieję, że komuś się przyda. |
co jest ciekawego w biciu guradow lol... [email protected]
|
@up ... nie musisz robić takich komentarzy :baby: ... Nie wszyscy wiedzą gdzie i jak mają expić na Guardach ... :p jak ktoś ma pallka na 30+ i nie wie gdzie expić to warto obejrzeć
Peace ;) |
Właśnie sie zastanawiałem czy nie zmienić expowiska na guardy a tutaj taki temat. Myśle ,że nie tylko mi to sie przyda.
|
Cytuj:
|
I teraz coraz wiecej osob bedzie mi na exp wchodzic, jak wszyscy beda wiedzieli, ze kazda voc oprocz knighta od 33lvla moze spokojnie tam expic...
|
Fajny film. Akurat potrzebowałem filmów z expa paladyna ;>
|
Cytuj:
|
@up
O czym ty pierdolisz? Zrobilem sobie inna postac w 2 miesiace, mam 60sorca, jak co :), Pandoria smierdzi, jak wy sobie wygracie te wojenke, to i tak nie dacie spokoju neutralnym. Grats 8nastkiB) |
No widze ze bardzo ciekawe miejsce :) ja tam bylem tylko raz palkiem na 25 lvl niestety bylo 5 guardow zlurowanych pod rope place i... od tego czasu nigdy tam nie zagladalem :) teraz widze ze warto. Spox filmik :)
|
NAJlepsza miejscowa dla pala facc az do 50 lvlu. Ale 20 palek z 70 distem tez tam wyrobi.
|
E...
Wy tak gadacie a ja co mam knight'a 52lvl skille 76/73 i nie wiem gdzie mam expic ;p... Wiekszego lol'a chyba na tym forum nie bylo :D... |
ehhhhhhh np: na furorze to mozna spotkac kazdy lvl na maze, od 20 do 150 ehhhhh zreszta nie tylko na maze ale na innych guardach tez...
ps: furora jest inna ]:-> Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |