![]() |
Programik gdy za duzo ludzi
Ludzie czy posiada ktos program dzieki ktoremu mozna sie latwo i przyjemnie zalogowac??prosze o pomoc
|
stary ja o takich programach slyszalem, istalujesz go, wchodzisz elegancko, pozniej sie wylogowywujesz. wszystko jest spoko az do nastepnego dnia kiedy logujesz sie i masz zchakowana postac. Tyle, niech ktos mnie poprawi jak sie myle
|
Zawsze musi być gdzieś haczyk :D:D
|
:P
|
sa takie programy ale nie radze siciagac lepiej poprosic kumpla ktory dobrze zna sie na kompach zaplacic mu 20 zł i niech ci taki zrobi :D ja tak zrobilem
i teraz wchodze kiedy chce :D czuje sie jak premium :)))) |
ja tez chce >:| ( ale za darmo :P
|
A zapodasz mi go na e-maila???
jakby tak to: [email protected] |
Wakacje, pewien poniedziłek, przychodzi do mnie kolego chwali sie, że ma program, który skraca jego cierpienia przy wpisywaniu numeru i hasła.
Środa tego samego tygonia, przychodzi zalamny: -Co sie stało? -Okradli mi postać. Zbieg okoliczności? Mało tego nie formatował kompa i nie usuwał programiku i nie całe dwa tygodnie później "oczyścili" mu postać i stracił pare poziomów zabity przez innych. Ale on tego nie zrobił. |
Najlepiej odrazu umiesc na jakims serwie i daj link :)
bo kazdy ci napisze ze bedzie chcial:P |
Nawigator a nie mozna troszke taniej ?? :P
|
wiem ze niechcesz udostepnic tego pliku wiec mam mala prozbe napisz jakim programem ten twoj kumpel przerobil sobie tibie plzzzzzzzz :(
|
wlasnie nawigator napisz link do tego pliku blagam cie
|
LUDZIE jakie macie komplexy! :] Lepiej się szarpnąć i kupić PACCA zyskujesz nie tylko bezstresowe logowanie ale dużo, dużo więcej! A co do kasy to wcale nie jest tak drogo (przynajmniej tak myślę co tam 80 zeta za 3 miechy :D) Zaraz qpie pacca i zobaczę czy się opłaca :D (na 3 miechy). Oczywiście na tym forum zamieszcze wrażenia z mojej 3-miesięcznej PACCowości :D 8)
|
niezly pomysl a jak kogos nie stac na pacca to co jak myslisz ja np. ni mam 80 zl noi co kurwa tera mam zrobic jak myslisz?
|
O ile mnie nie myli to kupujac pacc'a na 3 miechy trzeba zaplacic conajmniej 105zł karta bankowa.
Btw1: Takie programy zapewne posiadaja keylogery, wiec latwo mozesz stracic postac. Btw2: re:nawigator huh? skad mamy wiedziec czy nie oszukujesz i masz taki programik :P? huh :P No zalozmy ze twoj kolega zrobil ci ten programik to skad masz pewnosc ze tam tez nie ma keylogera albo czy nie wzial tego programiku z jakiejs stronki, wiec moze nawet nie wiesz czy ktos cie powoli chce zchaczyc, albo ma moze juz twoj password i juz zmienia ci maila :P hehehe (ale jesli masz maly level to nie wiem czy warto cie nawet hakowac, no chyba ze ten ktos wie jaki masz sprzet :P ). :) |
Cytuj:
1) nie ma FIZYCZNEJ możliwosci by coś takiego istnieje. 2) Poszpanuj sobie czumś innym 3) Pewnie masz macro :P LOL 20zł za zrobienie macra? Dajesz robic sie jak chcesz? 4) Sprecyzuj: logujesz się DOKŁADNIE jak PACC? Więc kłamstwo. Masz macro które loguje za Ciebie? Dałeś się obrobic na 20zł ;p 5) Niech nikt mi się nie waży podać jakis link do jakiegoś exeka |
dajcie mi taki plik bo wpisuje kod 30 minut na eternie i ani razu nie wlazlem dajcie mi link do takiego programinku blagam bede calowal buty!!!
|
Cytuj:
|
pomysl idioto ale zanim wejdziesz tym druidem to kiedy wejdziesz i zaczniesz robic te UH-y :D a ile uhow lolu 240 UH-ów lamko
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |