![]() |
Polska Armia ZwyciĘŻy
http://rapidshare.com/files/5744883/POLSKA.rec.htm
zaczęło się od niewinnej wygranej naszych rodaków w siatkówkę :cup: nasza radość na Askarze była wszech-ogromna *przypadkowi gracze... *przypadkowe miejsca... *przypadkowe ofiary! oto przykład jak Polacy potrafią się zjednoczyć pod wpływem emocji :o a BR'om życzymy "wygranej" w finale :] --- krótko mówiąc będzie WAR i dziękujemy Evil Ironcaw'owi za zdradę, jeszcze się policzymy :evul: |
...
Piękna akcja...
Ładny spam z rodów ;p Thx for evil =* (za rypanie polaków =.=) Pzdr. dla Nelo i wszystkich rl z askary... |
heh niezle bylo ;p
ale niektorzy tam to nooby |
tibicam plz -.-
|
szkoda ze mnie tam nie bylo. akcja pieeeekna.
POLSKA WYMIATA POLKA WYGRA POLSKA RULEZZZZZZZZZZ |
Noo gz, ale padło paru od tego 41 lvl najta.
Taką ekipą i się baliście ? LoL ? |
Boze... ale ty jestes noobem ;o. Zamiast wziasc runy jak juz gdzies idziesz i klepac chociaz tego sorka to patrzales jak padaja ludzie z twojego teamu i nic... O knightcie to nawet nie wspomne.
Nie polecam, chyba ze chcecie patrzec jak 20 osob zabije 13 levele. |
LOL ! taka z was ekipa jak z koziej dupy traba ....66 ek wpada i was tepi ...zamiast zaczac go trapowac i lac to sie patrzycie jak padacie ....tego sorka to byscie dojechali w pare sekund.
|
Muszę was rozczarować, ekipa była wogóle nie zgrana (przypadkowi ludzie)
a obok irtroclawa stal 80 coś koleś, i to byl kumpel irr'a, nawalil mi protektor z RL ("ja sie nie bawie w takie rzeczy") gdybym zaatakowal to bysmy mieli o jednego "40 levela mniej" co do sorka to musialem dac loga. |
affff............ od tej pory stane sie waszym wrogien numer 1.... ale nie moglem sie powtrzymac.... Moja opinia to...
*Banda debili (przykro mi, ze sa to moi rodacy ale wstyd mi za nich) =-\\\ *Banda noobow (swiadcza o tym naprzyklad.... "22:56 Nelo Grey'bow [38]: THAIS DALEKO WIEC NIE POGUBCIE SIE" "22:59 Tytano [9]: knighci pierwsi ;p" 22:59 Robert Drut of Askara [33]: ej wiesz moze jak sie zenic?? ^^<<< do konca nie wiem o co mu chodzilo ale zdaje mi sie, ze szuka zonki :P *Super z was patrioci:P Walka o wolnosc w grze... cudny pomysl... nie zapominajcie ze to tylko gra... A tak btw... to co Ci low lvle brazule wam zrobili? graja sobie jak umieja... moze u nich angielski nie jest tak rozwiniety jak u nas ale coz.... a wy zbieracie sie po 20... ciulacie 8lvle moze czasem sie wiekszy nawinie. |
[quote=Sir Deziom;1108498]Boze... ale ty jestes noobem ;o. Zamiast wziasc runy jak juz gdzies idziesz
---- sorry ale to była szybka i spontaniczna akcja ---- miało nie być dedów, mieliśmy szerzyć POLSKI OUTFIT W ZWIĄZKU Z WYGRANA W SIATKĘ ---- poza tym ...ty byś zapanował nad zgrają 9 lev'eli? NIE SĄDZĘ -.- gdybym chciał zabić jakiegoś wysokiego level'a to raczej nie zbierałbym 40 x 9-15 lev's i co do wypowiedzi Anferna rider'a to masz rację --- była to banda noobów FILM DAŁEM NIE Z RACJI PK!!!! POKAZUJE ZJEDNOCZENIE POLAKÓW POD WPŁYWEM IMPULSU :D |
Cytuj:
|
Wiecie co, ostatnio zaobserwowalem, ze polacy zrobili sie duzo gorsi od BR ! gdzie sie nie rusze widac, "PL !", "Dasz cos, jestem po hacku", "itemz plix, pl ?"
ehhh podziekujmy Telekomunikacji Polskiej i NEO ! |
Cytuj:
|
Róznią się tylko tym od br, że można z nimi się porozumieć :P.
|
[quote=N'elo;1109147]
Cytuj:
Film pokazuje raczej twój idiotyzm. |
przynajmniej jest na nim coś innego a nie: "85 ms padł, 90 level down, monotonne i bezsensowne filmiki z PK -.-
|
Cytuj:
Sorka mogliscie zabic. Tymbardziej ze mnial skulla. |
zal.pl a ty taki boss rozkazujesz idz tu idz tu a wogule neilales pare razy walnoles i to all
|
LoL banda noobow sie zebrala i popadali jak muchy :) lataja takie noobki i pozniej sie dziwic czemu Polacy maja taka opinie wsrod innych graczy.
Dla mnie to byl zloot najwiekszych noobkow z serva. N'elo wyjdz i nie wracaj. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:21. |