![]() |
Thallaz die ;)
Dzis Thallaz zasluzyl na wpis mojego nicka w swojej deathliscie :)
PS.Tylko niektorym sie to udaje ^^ http://www.rogepost.com/dn/ybs6 |
Hahahahaha
Ładna szybka akcja sd ue i niema Thallaz'a :D |
Ladnie Ci to wyszlo ;-)
|
Niema mu czego gratulować poprostu miałem laga... i vita niewypaliła... no cuż internet provider rox ;)
|
@UP
Tak sie mówi tak sie tłumacz muhahaha:baby: |
Cytuj:
|
gz fraga ale i tak jestes dla mnie leszczem otoz harcesh jest taki bardzo madry ze hakuje ludzi na gg udaje jakas dziewczynke i wysyla zdjatka ze smieszna koncuweczka :) wiem to i mam paru znajomych do ktorych tak pisal zal.pl :D
|
To konto zostalo shakowane wraz z mailem.
|
Cytuj:
|
Harcesh jest noobem i tyle.
|
Cytuj:
|
@up
Skad wiesz ze to byl harcesh? Przedstawil sie? A moze jestes taki zajebisty ze go po IP wysledziles? Poprostu sobie daruj. PS. Ja tego filmu sciagac nie zamierzam, wiem ze moj firewall nie wykryje np: BigBena, no chyba ze zamiesciles filmik bezinteresownie. |
Nie chcesz to nie sciagaj nikt cie nie namawia
|
Huehuesdandue ;)
|
@film
Prosto szybko i bezbłędnie xD :D Ouned jednym słowem ;d |
@Harc3sh a.k.a bronie sie cudzym kontem
Fajnie fajnie Harcesh ze podobno nadal nie korzystasz z mojego shakowanego maila od gg na ktorym mialem konto na tym forum. Baw sie dalej tym kontem tak samo jak starym nr.'em gg oraz mailem. Wszystko co napisal Ratilt nie tylko w tym temacie w przeciagu tygodnia bylo klamstwem i nieprawda kdyz z jego konta postowal Harcesh. Administratorow prosilbym o skasowanie tego konta jesli jest to mozliwe. Naprawde zal mi ciebie [CHAR]Harcesh[/CHAR] "legendarny hackerze". |
Powiem krótko dla mnie jego pvp jest równe 0 iż każdy zwykły noobek umie nacisn±ć hotkey z ue (tymbardziej że miałem takiego laga że się nic niedało zrobić), a co do tego że ma dobre to się Ratilt grubo mylisz, jakby był taki fenomenalny za jakiego go uważasz to by nies*******ał w popłochu chuj wie gdzie.
|
ahahahahha Thallaz faktycznie miales takie lagi ojej tylko masz pecha bo od 6 rano widzialem cie expiacego na dragach edron a wtedy byles kupowac next mfy :D
|
@Thallaz
Przyczytaj najpierw to co napisalem nad twoim postem. @Harc3sh To ze z laski swojej oddales mi moje konto nic nie zmienia. |
...
... Widze ze harcesh dalej noobuje strasznie...Asmora tez zhackowales?...kazdy glupi potrafi wlozyc gdzies klg i sie cieszyc z itemek zarob sam w tibii na takie ...pogarda a film taki sobie ...X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:16. |