![]() |
Ja i Rezerwista na Dlach
Temat mowi wszystko
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/14964 |
Tego wlasnie nie lubie...Jak juz wstawiasz filmik to zarzuc jakimis informacjami na temat tych co hunca , lvl itp. Nie wiem jak reszcie ale mi Rezerwista i TY nic nie mowi.
|
filmik dla jaj zrobilismy ;p 21 knight bloczy i 101 ed bije (no sd ^^)
|
Cytuj:
|
Ale mi to blok dla :baby:
:) |
Cytuj:
>:P popisz sie czym¶ innym, bo dla mnie expienie na wrl to nic <joke> Ale przyznaj, dobrze man poszło... |
W sumie to nic ciekawego, 0 loota, no... ale zblokowałes dla na 21 lvlu
moze to wyczyn moze nie, widzialem podobne lvle blokowaly demony... a tak btw. to cos ci slabo z hmm siadalo Rezerwista |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ Irkar
najnizszy lvl blok demona jaki widzialem to 36 ek, w stone skinach itp... watpie zeby 21 kina bloczyl demona o.O zal.com |
Cytuj:
żal.pl |
Cytuj:
A waste'ować każdy potrafi. Nawet wierszyk powstał: "No money no waste no waste no funny honnie bunny" |
A mi sie film podobal :P gz dla najta :p
|
gz blokerowi ale koles co poiwiedzial o loocie zwalil i niektorzy juz go nie obejrza:P
zal.nl |
Dzięki, dzięki >:)
|
widze ze sie bawicie w znajomosc krajow " zal.pl , zal.com , zal.swe " a wiec dolacze sie do tego filmik fajny nawet szkoda ze lootu niebylo ale dla mnie dle to nuda juz tyle tego gówna sam bilem i filmikow widzialem prawie zygam dlami a wiec jak juz obiecywalem zal.afganistan xD! ( to niejest obraza dla nikogo tylko for fun )
|
Cytuj:
Chodzi o zabawe>:) |
Cytuj:
żal.cz(tego chyba nie było jeszcze :P) to był wtedy 150 master jako¶ tak (lozasig) a bloczył go Aires swoim knightem na 24-26 lvlu Name: Airesska Sex: female Profession: Knight Level: 19 World: Pacera ^ tym dokładniej ale widać że chyba popadał sobie. co do filmu to gratz , chociaz dl ciotawo bił :/ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:28. |