![]() |
Brazylia vs Polska
Pytałem na chimerze i lucerze ludzi co myślą o meczu Polska vs Brazylia ale tylko niektorzy odpowiadali. Zwłaszcza były to odpowiedzi " nie wiem " a reszta podzieliła sie na glosy za zwyciestwem Polski i Brazyli. Moze tez pytaliscie o cos takiego na innych swiatach ?? albo slyszeliscie podobne rozmowy ?? chodzi mi tu zwłaszcza o rozmowy z ludzmi z zagranicy ( nie Polakami :D ) albo rozmowa Polak z kims z zagranicy
|
Chciałbym wierzyć, że to Polska wygra, ale Brazylia to bardzo mocny zespół. Mimo to trzymam z całej siły kciuki za Polaków!
|
3-1
Obstawiam 3-1 dla nas :cup: ;)
|
Qrdeee.. ;( przegrywamy 7-2 na Brazilii :/.
Trzymamy kciuki!! |
Pokonamy Brazylie!!!! to dopiero 1 set damy rade msimy wygrac :)
|
"To jest siatkarski nokaut";( ;( ;( ;( ;(
|
Drugie set - świetny poziom jak dla mnie.
|
Z 18:20 nas rozwalili :/
|
Brzuch mnie boli. Zlitujcie się, nie przegrywajcie!
|
A kiedy ja założyłem temat odrazu go skasowali X( Stało się, przegraliśmy
|
Brazylia byla trduna do pokonania jednak bylo to abyz mozliwe ... Racja Brazylijczycy byli bardzo dobrzy we wszystkim (kontry nie do wybronienia, blok, serwis) . Zagumny bardzo malo zagrywal pilek na srodek no i brakuje nam Arka Golasia ktory zawsze z takimi pilkami wybijal sie ponad blok najlepszych swiatowych druzyn ...
W 2 secie cos sie na koncu pogubilo naszym siatkarzom a w 3 juz sobie odpuscili, o 1 nie wspomne bo porazka calkowita . Ogolnie szkoda, ale mimo wszystko gratulacje srebrnego medalu |
Temat troche bez sensu.Ale Polacy przegrali.Co zrobisz..Brazylijczycy byli po prostu od nas lepsi.ALE WIERZE W POLSKE.!!B)
|
Srebro to też coś...
Zamknąć temat! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:18. |