![]() |
Microsoft visual C++ Runtime Libary ? O co chodzi
Po probie otworzenia dowolnego folderu badz aplikacji pojawia sie taki o to blad: (skroty mozna otwierac)
Microsoft Visual C++ Runtime Libary Program: C:\WINDOWS\explorer***** This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information. Co mam zrobic ? Ten problem pojawil sie z nikad. Wszystko bylo dobrze , nastepnego dnia włączam kompa i za kazdym razem kiedy proboje cos wlaczyc to wyskakuje ten blad. Chociaz moge pykac w tibie :P |
Z tego co napisałeś wynika, że uległ uszkodzeniu plik programu elsploratora windows (bardzo ważny program systemowy, który służy do otwieranie i przeglądania danych na dysku). Mam takie pytanie jescze a Moj Komputer możesz odpalić. Jeśli nie to musisz puścić reinstalke systemu (jeśli amsz win XP możesz przywrucić system do daty z przed awarii).
Edit: Sorka mój błąd - napisałeś, że nie możesz włączyć żadnego folderu to na 100% uszkodzenie eksploratora windows! Sprubuj przywrucić stan z przed awarii powinno pomóc! |
dzieki za odpowiedz , ale mojego komputeraa rowniez nie moge otworzyc , a na pomysl z przywracaniem systemu (ostatnia znana dobra konfiguracja) probowalem wczesniej
|
mi się jakiś czas temu też explorer popsuł. Nie mogłem odpalić żadnej aplikacji, nie pokazywały się ikonki i jeszcze kilka innych paskudztw nie działało.
Spróbuj odpalić windowsa awaryjnie i stamtąd uaktualnij system za pomocą płytki. Takie coś powinno pomóc. ewentualnie poproś o pomoc techniczną microsoftu -.- a popsuł ci się chyba nie explorer***** a jedna z bibliotek .dll (bądź zniknęła z dysku na skutek jego uszkodzenia) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:28. |