Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Eternal Oblivion... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104756)

Poleon 03-12-2006 17:14

Eternal Oblivion...

Eternal Oblivion przestaje grać. Czy to koniec najlepszego blokera? Dochodzą mnie słuchy że EO zaprotestował. Uznał że knight jest bardzo słabą profesją. Expienie jest powolne i mozolne... A 100 MSorc może wbić dużo więcej expa niż on (290 Elite Knight). Podobno poiformował CIP Soft, że zanim nie ulepszą KNIGHT'a nie bedzie grać...

Hey, can us knights get some attention? No point being here otherwise.

Lenrock 03-12-2006 17:15

o boze i co teraz zrobimy ?!

Flisik 03-12-2006 17:21

@up
Postawimy mu świątynie i będziemy się modić żeby wrócił do gry.

Do Dr. Omadera:
Zrób temat Eternal Oblivion i inni hlvl.

No i dobrze, że przestaje grać. Ja bym się chyba posrał jakbym miał tyle grać w Tibię.

Adamsik 03-12-2006 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poleon (Post 1110115)
Podobno poiformował CIP Soft, że zanim nie ulepszą KNIGHT'a nie bedzie grać...

Watpie zeby to byla prawda, a nawet jesli to CIP Soft sie raczej tym nie przejmie 0.o

Raditz Saiya-jin 03-12-2006 17:26

Cytuj:

Eternal Oblivion przestaje grać. Czy to koniec najlepszego blokera? Dochodzą mnie słuchy że EO zaprotestował. Uznał że knight jest bardzo słabą profesją. Expienie jest powolne i mozolne... A 100 MSorc może wbić dużo więcej expa niż on (290 Elite Knight). Podobno poiformował CIP Soft, że zanim nie ulepszą KNIGHT'a nie bedzie grać...

no i ma racje, co tu duzo mówić...

Guardian anubite 03-12-2006 17:34

Cytuj:

Jeżeli to prawda to ulepszyć można jego mózg.. jeżeli kłamiesz to twój.. On wybierając knighta wiedział jaka ona jest.. sam wybrał.. czy ja wiem czy słabą.? Jeżeli on i taifun by się zaczeli naparzać... padł by... nikt... o ile nie są noobami....jeżeli chodzi o expienie.. czy ja wiem.. sorc troche szybciej ale z większym waste..(sd na warlockach) a knight taki dragi i też ma exp.
Zakładając że to prawda co piszesz on protestuje ze względu na to że wie że go Taifun zdogoni..wyprzedzi... i teraz chce zmiejszyć obraz porażki bo nie wiem możę się myle ale on mial dość sporą przewagę w lvl i expie.. Fakt jak by grał tyle co taifun to by wbił peirwszy.. ale cóż on myśli chyba że z 290-291 wbije w 5h jak z 70--71 .. on jest śmieszny

Bass 03-12-2006 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1110149)
jeżeli chodzi o expienie.. czy ja wiem.. sorc troche szybciej ale z większym waste..(sd na warlockach)

Nic nie mów jeśli nie masz o czymś pojęcia :)

Lenrock 03-12-2006 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bass (Post 1110164)
Nic nie mów jeśli nie masz o czymś pojęcia :)

a co dziewnego w sorcu expiącym na wrl z sd?

Poleon 03-12-2006 17:52

Tak...:baby: jak by Taifun wpadł na dragi np. koło venore to nie problem dla niego roznieść full respa jak jedzie po 450+ z exori vis, a EO zanim z mieczyka wykosi.... :D (hity koło 100+ ale też nie zawsze)

Mój kolega na Amerze gra i widział.. EO nie wali z exori ani explo :o tylko sie manasuje i exura... lol

Dram 03-12-2006 17:57

Cytuj:

On wybierając knighta wiedział jaka ona jest.
przypominam ze on wybieral profesje okolo 4 lat temu a wtedy inaczej sie gralo magiem/druidem (postacie magiczne przez ten czas nabraly "mocy")

Suppcio 03-12-2006 18:01

Gildia Eternala jest w stanie wojennym, niewiem czy to ma jakis zwiazek z tymze przestal grac, poza tym co to kogo interesuje ;P niechce mu sie grac niech nie gra wyprzedzi go taki taifun albo mateusz i bedzie git ;p

..::QRAS::.. 03-12-2006 18:03

Cytuj:

urzekła mnie twoja historia.

Vil 03-12-2006 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1110180)
a co dziewnego w sorcu expiącym na wrl z sd?

a znasz jakiegos ?

piotrek1000 03-12-2006 18:24

Rycerz przez te 4 lata niewiele się zmienił(właściwie to wogule), palki dostały tylko utrudnienie w postaci łamiących się zapałek, a sorc i drut udogodnienie w postaci możliwości expienia z czarami spontanicznymi i wandami, ale zostały dowalone im soule. Wcześniej trzeba było takim magiem do średnio 45lvl zasuwać na rotkach(widziałem nawet takich co i do 70lvl siedzieli tam), potem można było próbować iść na jakieś dragi czy necro i spowrotem na rotki, i to był najpopularniejsze powiedzonko wtedy dla sroca i druta "rotki forever", podczas gdy rycerz po wbiciu 20lvl i jako takich skilli mógł już biegać po kopalni lub cyckach robiąc 2 lub 3 razy więcej expa, a o pallku już nie wspominając(heh, gs'y solo od 25lvl to było coś).
Więc wydaje mi się troche śmieszne stwierdzenie ze uwalono jakąś profesje poprostu je WYRÓWNANO, i to był dla ludzi szok. I imho jak dla mnie to sorc i drut zawsze będą wastować dużo kasy na exp, ale też będą szybciej expić, a rycek no cóż, on zawsze jest na plus i na pewnym lvl'u nie ma wielu miejsc w których mógł by wastować, nie mówiąc już o tym że jeśli rycek wzioł by troche runek to napewno by expil szybciej, ale wastował by tak samo jak sorc...

Delete 03-12-2006 18:43

A co was to obchodzi ??!! Jak nie chce grać to proszę nikt go do grania nie zmusza! A cipy to tyle obchodzi że... . Przecież z tego powodu Tibia sie nie rozpadnie

Owcio 03-12-2006 18:48

I Bedzie OK Taifunek go dogoni :D

Lenrock 03-12-2006 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poleon (Post 1110183)
Tak...:baby: jak by Taifun wpadł na dragi np. koło venore to nie problem dla niego roznieść full respa jak jedzie po 450+ z exori vis, a EO zanim z mieczyka wykosi.... :D (hity koło 100+ ale też nie zawsze)

Mój kolega na Amerze gra i widział.. EO nie wali z exori ani explo :o tylko sie manasuje i exura... lol

EO ma bodajze 118 sword fighting, a przy takim skilu z sova hity wynoszą 250-350 + bije z hmm, 300?

@Vil

bardzo wielu

@down

http://erig.net/skills.php?world=Amera&skill=sword pomyliłem się o 3

Filthy 03-12-2006 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1110285)
EO ma bodajze 118 sword fighting, a przy takim skilu z sova hity wynoszą 250-350 + bije z hmm, 300?

@Vil

bardzo wielu

118 ? hahahahahahaahah xD to mnie rozwalilo... a ja slyszalem ze 128 ;/

Poleon 03-12-2006 19:08

Jak nie wiecie to sie nie udzielajcie -.- EO ma skille 115/111 (sword)

Lenrock 03-12-2006 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poleon (Post 1110309)
Jak nie wiecie to sie nie udzielajcie -.- EO ma skille 115/111 (sword)

ten jakze zagorzaly fan eternala napisał do mnie na gg w celu udowodnienia mi, jaki hity naprawde wali eo :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45.