![]() |
Linux
Czy używasz Linux'a? Jeżeli tak, to jakiego?
Ja uzywam Ubuntu. |
Nie używam linuksa, ale jakbym używał, to używał bym Ubuntu. Pozdrawiam.
|
Ja uzywalem linuxa jak jak policjanci lazili i szukaly nielegalnego Windowsa i Offica.
|
Używam w szkole... każda lekcja TI to jedna wielka mordęga z tym syfem... nie by Linux był zły, po prostu taka lipna dystrybucja + ynteligentni admini co jak raz w tygodniu nie dupną sieci są masta... -.-''
|
Nie mam, nie miałem i mało prawdopodobne, żebym miał. Nie żebym nie chciał mieć, po prostu u mnie z komputera korz(ż?)ystają też inni domownicy. A jakbym miał to Ubuntu.
BTW. Jeśli ktoś się zastanawia, czy nie przejść na linuxa i ma problem z wybraniem dystrybucji - zapraszam |
Używam Windy Ikspe.
Co do wyników sondy: Ubuntu to stare afrykańskie słowo oznaczające “nie umiem skonfigurować Debiana”' Ubuntu kiedyś zamówiłem 150 płytek, ok 40 jest za szafą, 10 rozdałem, a reszte męski narząd płciowy strzelił. |
Cytuj:
Cytuj:
Chyba nie muszę mówić Ci co oznacza "Win XP"? |
Hieyan, ja swoje porozrzucałem po osiedlu, strzelałem do nich, psu rzucałem, podstawki pod kubki porobiłem, porozdawałem, a i tak mam jeszcze 666 w kartonie -.-'
|
No to po co zamawiacie więcej, niż wam potrzeba? :)
|
Po prostu byłem... Pazerny :evul: . Miałem plan to wszystko przetopić w gotówkę na allegro ;P. Duża konkurencja jest
|
Uzywam windy Xp - z linem zaprzyjaznilem sie tylko dlateg, ze bedzie mi otrzebny do pracy.
|
Cytuj:
|
Ubuntu ;) Mam też w domu Mandrive 2007, ale narazie jej nie instaluje.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A myślisz, że jestem zadowolony z Windy? Napisałeś tego posta tak, jakbym był jakimś zwolennikiem Ikspeka. |
15:02 <@^RagnaRok^> Ubuntu jest afrykanskim slowem, ktore po polsku uznacza "Nie umiem skonfigurowac Debiana"
a gdzie jest slackware? a gdzie jest bsd? cos niepelna ta sonda |
Cytuj:
Zresztą, jak nie lubisz windy, to czego jej używasz? |
Cytuj:
|
I fajne gry, np. pasjans. Poza tym można szpanować przed kolegami, że się ma XP, bo XP to klasa wśród lamerów, oczywiście, jeżeli zadajesz się z lamerami. Pozdrawiam. (Też mam windows xp, powody: jak wyżej)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:17. |