![]() |
0 players 0 worlds. zadna postac nie istnieje
nie mozna sie zalogowac na tibia.com, pisze 0 servers, w community zadna postac nie istnieje. haha?
@down takei cos jeszcze nigdy sie nie zdarzylo |
bug na tibia.com , czesto sie zdarza. 8o 8o 8o
edit: no to sie zacznie, plaga wyjasnien. pewnie 30 osob mu to wyjasni, nie ? :D edit2: takie cos nie wydarzylo? to ty niezle pojebany jestes. albo w tibie od miesiaca grasz. |
Omg pewnie za 1h wszystko będzie juz ok.
|
Tibia Przestala Istniec Ha - Ha - Ha
|
Cytuj:
|
Były takie bugi i to często ;p
Można się do tego przyzwyczaić :>) |
Cytuj:
Pewno znowu walna scieme ze "atack na servery" |
Ostatnimi czasy to normalne ze albo tibia albo ich strona siada-.-
|
Jak za godzine serwy sie nie włączą to albo zaczął sie update(ale troche za wcześnie) albo tibia padla na dłużej(tego bym nie chciał)
|
Yeah Ktos napisal wirusa ktory niszczy TIBIE i usuwa wszystkie accounty ! Yeah yeah
Wszystkie serwery sie spalily i nie odzyskamy danych Aj Aj Aj Strace swoj " PLEJT ARMOR !!!!!!!! HALP BLX " lol.. @topic Wszystko pewnie niedlugo bedzie ok :D:D: |
Cytuj:
@dawids napisalem co sie dzieje, co w tym smiesznego? i tak bedzei wszystko wporzadku, wydawalo mi sie ze to cos powaznego i zalozylem temat ale niech go ktos usunie ;< |
Kiedy próbuję się wlogować mam
Infernal error. Closing connection. Hurra! Niszczą Tibię!! Omg! Jupii, stracę 4 postacie 40+ lvl i 250k na każdej xD Ale "Search Character" działa... Tibia istniejeeee ;( ;( ;( |
Dopóki sie nie wylogowałem byłem w grze.
Kath Odeus Chimera online , i non stop jestem online ^^ dobrze ze w dp wylgowalem |
Cytuj:
|
A mi pisze, że disconected from server i cos tam o faq ale od jakiegos czasu nie moge wogule wejsc na tibia.com dziwne ;/
|
Chyba już wszystko jest ok z tibia.com :P
|
ZNISZCZYĆ!ZNISZCZYĆ!ZNISZCZYĆ!ZNISZCZYĆ!ZNISZCZYĆ! ZNISZCZYĆ!
BŁAGAM!!1111!!1oneoneoentwowo ;p;p Często się to już zdarzało wiec nie ma co panikować ;p EDIT: naaaaaaaajs lev eloelo520 >,< |
Wiem Eternal Oblivion zaczol uzywac Tibia Auto i cala tibie przez nie go rozwalilo. Ja tam sie nie boje o chara bo bylem na angielskim :P
|
Cytuj:
Nie zaszpanowałem, w rzeczywistości mam więcej, po prostu chciałem zrobić kontrast do nupkowatych plejt armoruw na usmych lewelach... tak trudno mnie zrozumieć? ;( |
Ja mam dwa podejrzenia
1. to przenoszenie bazy bo już newsy i community działa 2. to stawianie testa i tworzenie bazy do niego |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |