![]() |
DO graczy na valori !
Ostatnio szedlem sobie z qmplem... chcielismy poexpic na palkach. Spotkalismy kolesia imieniem Wazub- najprawdopodobniej 31knajt i dziewczyne co miala nick Valikiria. ;/ wazub prosil nas o pomoc, a my bez zastanowienia zaczelismy grzac a ta niby valkirie ;/ o dziwo oby dwaj mielismy skulle i niestety padlismy moze to i nasza wina ze nie sprawdzilismy tej valkiri. Qmpel szybko zginool bo mial mnijeszy lvl ja sie troche pomeczylem ale przestrzegam was przed takimi graczami !! ja stracilem nooble armor i okolo 300 boltow. Na szczescie mamy silniejsze 2 chary i chcemy zamsty !
Jesli czyta to ktos z Valori prosze owyrozumienie i tepienie takich graczy ktorzy wprowadzaja innych w BLAD ! X( |
Dagor skontaktuj sie ze mną w tibi. Zobaczymy co da sie zrobic.
Też mialem podobny przypadek z gościem o nicku "Wild Warriorr" (czy cos w tym stylu wyglądał dokladnie jak ww) Na szczęście w ostatniej chwili sqmalem ze to czlowiek a nie stworek. |
Dzis wlasnie spotkalem tą Vaikirie. Tyle ze trudno sie nabrac jak stoi po depo gada z jakims gosciem i pisze ze ma 17 lvl :P
|
sprostowanie
dokladnie to ta scenka wygladala tak :
idzie sobie wazub i a za nim ta podroba... ona w niego wali jemu pojawiaja sie chmurki i prosi nas o pomoc... no a my bez zastanowienia walimy w nia i mamy skule;/ ogromne zdziwko O_o qrde o co chodzi i wtedy poszly gfb i hmm ;/ |
Heh
Msg me w grze...
Chetnie Pomoge |
gram na walori :D tez tak kiedys mialem ale na starej postaci :D ale teraz juz sie nie daje nabrac pozatym Valkirie czesto widac w Depo :D zhuntujcie ją jak bedzie sama..... ja ją mam gdzies...
Moje kondolencje :D ale jak cos to msg do mnie w grze - madehen (low lvl ale ja nie expuje tyko m lvl trenie) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22. |