![]() |
Xantera War WMV
Jest To Nasz Pierwszy WMV Moim Zdaniem Udany :p
http://www.megaupload.com/pl/?d=1PX3DS3S Komentowac :) |
Rehost please
|
Dno! Filmik trwa 8+min z czego 4 ostatnie minuty to sama muzyka bo zapomniałeś tego wyciąć. Fragi jeszcze z poprzedniej wojny, długie nie potrzebne ujęcia. zrób cos normalnego, wartego oglądniecia a nie dupe trujesz takim badziewiem.
|
Udany nie do końca. Do głównej przesłanki jako pokazywania ofiar wojenki to nic nie mam ale wkradło się kilka mniejszych/większych baboli w ten filmik. Oto one:
- muzyka, o ile pierwszy utwór jest miły dla ucha, to niestety ale do drugiego mam osobisty uraz po obejrzeniu jednego z filmiku, zresztą zobaczcie sami -> http://www.youtube.com/watch?v=Ply51IWDe40 <- nie odpowiadam za szkody psychiczne - format pliku, nie wiem jaki był sens pakowania go do *****, zyskałeś całe 1.7MB, a niektórzy jak zobaczą że ciągną archiwum to zaraz im pompka stanie i będą dyski kasować bo 'keyloga' złapali - zonki w samej treści filmiku: * 18 sekunda - frag na Sieur de Matz - o ile mi wiadomo cała awantura poszła o to, że niby postać zmieniła właściciela, którzy w przypływie emocji zaczął pokazywać jaki to on nie jest boski i cała sprawa zakończyła się interwencją. Jak się przypatrzysz napierdzielają go mietki z dwóch stron obecnego konfliktu więc ta śmierć ma się nijak do wojny * 2 minuta i 3x sekunda - zwrot "We dont must lost frags" pierwszy raz spotykam się z takim czymś(we dont must), bardziej poprawnym zwrotem jest 'we don't need to'; i nie 'lost' tylko 'lose' * Morgaroth i Evil Ares - wogóle go nie widać jak wywija orła * mały szczegół - fragment jak Evil Ares pada po raz 3 jest trochę dłuższy od pozostałych, można byłoby to skrócić * ostatnie zdanie - 'War is still last' - hahaha to żeś angielskim pojechał na całego, za taki zwrot to byś pałę z angola dostał * sam koniec - 3 minuty czarnej dziury na ekranie, chwyt marketingowy? Daję ocenę 3/5, popraw te byki i będzie lepiej. Ciao! |
lol!! jak ci sie nie podoba to nie ogladaj a pozatym filmik nie jest skonczony jakbys nie umial czytac debilu i dlatego jest zostawiona piosenka czekamy tylko na kolejne fragi i sie je wklei!! aa i jeszcze jedno dla tych ktorzy beda to czytac adii jest taki wkur... bo nie umiescilismy jego fraga ale co to kurwa za frag jak on pkuje przed ssem zeby jak cos moc sie wylogowac a jak pada to sciemnia ze kicka mial a pewnie dostal combo SD i wstydzi sie przyznac, adii noobku wes sie lepiej juz nie wypowiadaj tutaj bo nie jestes mile widziany
|
@up
A czy Ty wiesz, ze najgorsza krytyka jest o niebo lepsza niz pisanie: gz, 100/10? @temat Dno. |
Super, czekałem na takiego zdziczałego autora filmiku żeby tu jeszcze miał pretensje jak mu pokazuję co źle zrobił. Słuchaj mastah to ty nie jesteś, że umieścisz byle popeline na forum i myślisz że rządzisz bo potrafiłeś filmik wmv zrobić.
Cytuj:
Cytuj:
[link do filmu] Komentowac ", gdzie pisze, że nie skończony, śnimy na jawie? Po takich wypowiedziach to ty będziesz tu niemile widziany. Pofolguj trochę bo masz tyle racji co kot napłakał. PS. Mój współlokator mówi: grubo : ) Jeśli nie wiesz co to oznacza, odwiedź Toruń Ciao! |
Kolejna "suuperprodukcja" - nie kojarzyc z "Superprodukcja" (komedią)
Wybacz ze pisze bez ogladania filmu, ale niestety megaupload to najgorszy host w necie. Zawsze wszystkie lacza dla polski zajete i nie moge nic sciagnac. Daj na rapida to sciagne. Chociaz czytajac komenty wydaje mi sie, ze film jest kolejną porażką polskiej "kinematografi" (kino domowe :P ) :)
@offtopic Gdzies obok na liscie tematow jest film "Def Life*****" i jego zdecydowanie polecam. Film byl wart sciagniecia 75 MB (8 min filmu i 5 min napisow koncowych). Muzyka pasowała do akcji, akcja byla dobrze nagrana (widac co sie dzieje), jakosc filmu baaardzo wysoka porownujac do typowego ***** kreconego na Duron 1.4 GHz z 256 MB ram i GF4 MX400 64 MB lub Radeon 9250 (3 fps, kodowanie - najnizsza jakosc i rozdzielczosc 200x150, a potem zapisane do WMV 640x480 - 2Mb/s - i film 4 min ma 40 MB beznadziejnej akcji). Teraz mozecie mnie jechac ze smieje sie z was, ze nie macie wypas sprzetu, a was nie stac itd. Ja mam 1.8GHz semptrona 64 (podobno nie 64 (czyli 32) sa szybsze), 512 ram (400mhz, najtanszy) Palit GF6600 256MB (taktowanie/wydajnosc gorsza od GF4600GT), ale na takim sprzecie krece z kodekiem " 'intelvideo 3' " (moze nie intel, ale nazwa jakies duzej firmy, moze microsoft costam..) wiekszosc ekranu Tibii z 10-15 FPS z zapisem w niezłej jakości. Najlepiej to miec jakis sprzet ktory zapisuje poprostu to co wychodzi kablem na monitor, a potem wyciecie samego ekranu gry. Cos o tej jakosci widzialem w filmie "Quake3 Badge v3", ale tamten film to juz inny poziom od tego ktory moga zaprezentowac osob grajace w tibie. Najlepsi gracze w Quake3 [akcje z m.in. quakecon 2002], 2 zawodowych montazystow filmow, wedlug mnie najlepsza muzyka jaką kiedykolwiek widzialem w filmie (lepsza od tych z filmów z Hollywood[a przy okazji stworzona przez kogos kto tam pracuje przy najwiekszych hitach - Danny Elfman]). Jak ktoś chce link do tego filmu Quake3 badge v3 to pisac do mnie PW. Rehost na tibicam.superhost.pl. Tylko ostrzegam, ze film ma z 7-8 min i zajmuje 160MB, ale jakosc obrazu jest jak DVD (zapis do .AVI). Film obejrzalem juz z 20 razy i chcialbym go jeszcze raz obejrzec. FILM DEF_LIFE***** - REHOST NA WWW.TIBICAM.SUPERHOST.PL |
Cytuj:
|
Zainstalowalem sobie ten badziewny pasek w IE i juz podobno moge sciagac :)
0oooo.. ściąga się! Jeśli nie bedzie totalnym dnem to rehostne. @rehost? Nie jest wart ściągania/rehostowania. Trudno mi wytrzymać tą muzyke "UMCY UMCY"(techno). Prawie wszystkie akcje (w wyzszej jakości) można zobaczyc w 2 filmach .rec . @Sados16 "lol!! jak ci sie nie podoba to nie ogladaj a pozatym filmik nie jest skonczony jakbys nie umial czytac debilu i dlatego jest zostawiona piosenka czekamy tylko na kolejne fragi i sie je wklei!!" Nigdzie nie pisało, że nie jest skończony. Ucięcie 3 min muzyki z filmu w WMM komuś kto wie jak to zrobić zajmuje jakieś 5-10 sekund, a oglądającym 13MB..(jak dla mnie to jest 3 min ściągania na Neo-1mb) Potem wystarczy zachować projekt filmu i jak będziesz miał nowe akcje to znowu dodajesz reszte ucietego utworu. Potem dodajesz filmik i na koniec ucinasz muzyke do odpowiedniej długości. Szkoda, że nie pokazałeś akcji drugiej gildi :) , bo z tego co pamiętam to oni tez was jechali jak chcieli w tamtym trapie w venore. Ogladalem .rec najpierw wy im paru trapneliscie, a oni sie zebrali przed budynkiem zanim z niego wyszliscie i wszyscy od was padli chyba (nie widzialem zeby ktos wyszedl). Na tym filmiku widać tylko akcje jednej gildi. Wojna juz skonczona, ze prezentujecie swoja wygrana? Ty bierzesz udział w tej wojnie Sados16, ze krecisz "Nasz pierwszy film"? Jaki masz nick? Ja bym tego nie nazwał wojną tylko wyżywaniem się jednej grupy graczy na drugiej grupie. Co to za wojna gdzie jedna gildia bierze na kombo 202 RP/151EK i nikt go nie UHa. Partyzankta? On sobie idzie przez ulice, a tu podbiega 30 osób i leją. @"bo nie umiescilismy jego fraga ale co to kurwa za frag jak on pkuje przed ssem zeby jak cos moc sie wylogowac" Nie wiem czemu Adii Getes miałby sie przejmowac nie umieszczeniem jakiejs jego akcji w badziewnym ***** Jest dosc znany na forum.tibia.pl z wypowiedzi na wyzszym poziomie, niz wiekszosc uzytkownikow, wypowiedzi dluzszych i majacych jakis sens. Nie wiem o jakiego fraga chodzi, ale jeśli on zabił kogoś przed SSem to to jest frag zdecydowanie lepszy niz pokazanie jak 198 (?) EK pada od Morgarota. Przynajmniej tamta gildia nie bała sie pojsc i sprobowac zabic Morgarota (i prawie sie udalo!), a Ty na filmie krecisz to jako frag 'my nie robic musiec stracilem fragi'. Ja wiem skąd taki poziom angielskiego na tym forum. Z polskich szkół. Moja mama jest nauczycielką w gimnazjum. Klasa 1a (12-13 lat), uczniowie po 3 latach nauki angielskiego w podstawowce (uczniowie z ocena 3-5 po 6 klasie), "what's your name?" "blue" - to sa prawdziwe odpowiedzi ucznia ktory mial "4" w podstawowce po 3 latach nauki! Wszyscy siedza na lekcjach i gadaja, a potem tutaj sie madrza jacy ta sa wspaniali z angielskiego.. "przeciez sie 6 lat ucze!! gimnazjum skonczylem z 5!" Nie ściągajcie, badziewie! Film przedstawia sklejenie akcji z 2 plików .rec + kiepski montaż z nędznymi efektami z Windows Movie Maker.. w godzine zrobisz lepszy jesli masz JAKIKOLWIEK POMYSŁY NA FILM! |
Dzięki Gesior naprawde dzięki, masz u mnie respect ;p
Właśnie, autor tego filmu dał do zrozumienia jakby to ON walczył w tej wojnie a tak naprawde ma 26 level i nawet battle na oczy nie widział ani nie rozmawiał nawet z nikim z występujących tutaj chyba ze pod depo "fri itanz blix". |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |