![]() |
Pacc przez karte !!!
Wczoraj postanowilem ze kupie pacc . Wszedlem na tibia.com na mojego accounta wypelnilem formularz nacisnolem platnosc karta wypelnilem wszystkie dane o karcie i po jakims czasie przyszedl e-mail o tresci :************************************************* ***************************
> > Dear Customer, > > Your order for Tibia Premium Account for 3 months > (90 days) (order number (tu byl numerek) > ) has been received and is being verified by > our team. Your order > will most likely be processed within the next 12 > hours, but in no case will > it take more than 24 hours. > > In order to avoid multiple charges to your credit > card, please do not > resubmit your order. > > Czy to juz wszystko ??? Czy trzeba zrobic cos jescze ??? |
Niedokońca wyczytałem (my inglisz is bad) ale tam jest coś z 24 i 12 h więc sprawdz jutro (po 24h) jak tam twoje konto.Pisze tu też coś otym by niewysyłać ponownie zamuwienia (?), Mam nadzieje, że to ci coś ułatwi, a przyokazji prosze odrazu by ktoś bardziej zapoznany z językiem przetłumaczył.
|
Dzieki za pomoc !!! ;) Poczekam 24 h i zobaczymy co z tego wyjdzie mam nadzieje ze bedzie pacc :] . Big + dla ciebie !!! 8 :p
|
ble ble ze wniosek zostal przyjety i proces powinien trwac 12godizn max 24
P.S. Knight En'vec mozesz zamiescic ss jak sie zaklada pacc placa karta?? bo na forum znalezc nie umialem a chcial bym dokonac zakupu w ten sposob... jak pomoglem + :D :P |
Czyli znaczy ze jest wszytko dobrze i powinienem miec pacc w ciagu 12-24 godzin tak ??? A co do ss to postaram sie zrobic i dac na forum ,ale nie obiecuje :]
|
pewnie bedzie nawet szybciej. ostatnio jak kupowalem to 2 godziny od zaplacenia do aktywacji trwalo.
jak tibia wstanie to zobacz moze juz bedzie dzialac btw. milego grania z pacc - dopiero tutaj zaczyna sie prawdziwa Tibia :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:43. |