Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Od Jakiego Lv Trzeba Miec Gs'a?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=10501)

LOL_13 29-08-2004 16:18

Od Jakiego Lv Trzeba Miec Gs'a??

Ej od jakiego levela trzeba miec gs'a?? bo sie tak zastanawiam. Z góry dziekuje ;)

Ghost Nieudany 29-08-2004 16:22

Można i mieć od 8, zaraz po wyjściu z rooka...

Głupie pytanie... Na mainie nie ma praktycznie czegoś takiego, że jak masz niski lvl to ci nie sprzedadzą (na rooku jest, chciałem kupić mace i godzinę stałem... Wszyscy patrzyli na 2 lev i "haha" :/). Pokazujesz że masz kasę i nie mają nic do gadania, proste!

Jak masz kasę, to sobie kup... Nie wiem, ile kosztuje. Zapytaj się jakiegoś doświadczonego gościa (i nie daj się nabrać na trick z 2h swordem... Te dwie bronie są do siebie podobne).

Angelus 29-08-2004 16:39

Sorry,ale potraktuję ten temat na wesoło ... inaczej się nie da.
.................................................. .............................................
Ej od jakiego levela trzeba miec gs'a?? bo sie tak zastanawiam.
.................................................. .......................................
W Tibii nie ma żadnego przymusu co do posiadania jakiegokolwiek przedmiotu.
Możesz nosić i używać czego tylko dusza zapragnie.

Następnym razem zastanów się nad brzmieniem posta bo ten ostatni brzmi nieco chaotycznie.
Nie podałeś levela , skilli ani nawet profesji.
Przydałby się też świat , bo ceny broni są różne na odmiennych serwerach.
Im starszy świat tym teoretycznie powinno być taniej ...

Rozumiem ,że chodzi Ci o gigant sworda ... profesja raczej rycerz ...
hi , hi , hi, ... < wyobraziłem sobie sorcera z gigant swordem > ...
Co do levela to nie ma granicy , ale nie ma się co wyglupiać i biegać na 12 levie z taką bronią.
Po pierwsze nie jest ona tania , po drugie można łatwo zginąć i stracić artefakt.
Myślę, że level 30+ brzmi rozsądnie , co do skilli to powyżej 60 oba, czyli sword i shielding.

Powodzenia w grze ... !!!

Master-Marcio 29-08-2004 16:45

Moim zdaniem kupuje się GS raczej od 15,16 levelu bo to jest dosyc droga broń a wogóle trzeba poćwiczyć skile przed kupnem żeby miecz mial dobre hity B) :sword:

LOL_13 29-08-2004 17:00

o lol ja mam 26 level skille 72/68 i biegam z bright swordem. mam 47k w depo i sie pytam czy sie oplaca. Bo bright sword jest dobry ale gorszy od gs'a. i sie tak zastanawiam. :miecz:

Esio 29-08-2004 17:12

Lol??

Patrze ze masz duzy delemat. :D :D Zadajesz smieszne pytania. Jesli ci odpowiada gs i masz kase na ta przyjemnosc to se kup.

Przydalby sie plusik.
Jesli ci pomoglem zrewanzuj sie i tez mi pomoz dajac mi plusa

Mistic De'Cros 29-08-2004 17:25

Jeżeli o mnie chodzi to latam swoim druidem z blue robe, p-legsami ,crusader helmetem ,Fs'em i crown shieldem i nie widze w tym nic złego że 11 druid ma takiego seta

Noxevina Knight skills 62/62 mlvl 5 lvl 18 -Antica

Nicka druida nie powiem :P

Mistic De'Cros 29-08-2004 17:27

aha jeszcze jedno Gs to syf ja wale zawsze z axe porównanie Gs-46 atk.i waży 180 a dragon lance waży 70 (chyba nie pamiętam:P)i ma 47 atk.

AXE RULLEEZZZ!!!!:D

blackregis 29-08-2004 18:09

najlepiej będzie jak z GS-em na razie dasz sobie spokój... Kup go (bo jest przydatny) ale dopiero na skillach powyżej 75/75 i lvl 40, i to tylko na niektóre stworki (dragi na pierwszym miejscu, cyklopy (przy bardzo wysokich skillach i dobrym sprzecie...) itd)

=Lucas= 29-08-2004 19:32

Mój kolega na 35 lvlu i przy skilach 72/70 zasuwal już z gsem po kopalniach na all poziomach i mial już niezłe hity, ofcorz schodzi wiecej uhow ale szybciej ubijasz stfforka :tongue: . Tobie proponuje wbić 35lvl+ i skile 75/75 i możesz zakupić :D

Shadow 29-08-2004 19:56

LOL-13 ale ty to masz problemy :P Możesz gs-a odkąd na niego zarobisz (bo raczej nikt ci go nie da :p)
Do modków: Temat do kasacji wątpię aby takie gówniane wywody na temat gs-a komuś pomogły :o

$@/\/\OtN!k 29-08-2004 20:03

hehe :D Cóż. Jak dla mnie nie ma bariery co do kupna odpowiedniej broni. Ale Jesli juz mam mówić to Gs od 30 lvl.

Sizomu 05-09-2004 20:48

ja mam na 14 antica :)

ale na 57 tez mam :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:28.