![]() |
Moje flashe
Jak w temacie znajdują się tu moje flashe (często o tematyce Tibijskiej)
No więc pierwszy: Zapraszam do oglądania: http://img375.imageshack.us/img375/860/rookonetp7.gif |
Eee... sorry stary ale tak szybko to chyba nikt z nas nie czyta... a moze mi sie tak tylko wydaje... i popracuj teroche nad ruchami postaci
|
Nad ruchami postaci niebardzo się postarałeś , i jak powiedział kolega wyżej nikt z nas chyba tak szybko nie czyta.
|
:p di facto nad ruchami postaci zbytnio się nie postarałem.Ale co to tekstu to osoba w wieku od 14 lat powinna go przeczytać bez problemu :D
Jeżeli będę robił w najbliższym czasie jakiegoś flasha to obiecuje ,że postacie będą się ruszać jak należy xD |
Ja mam 12 i wyrabiam spokojnie...
|
A ja `13 i wyrabiam jeszcze spokojniej od lolnego... :D (Moze nie umieja sie rozczytac? Biedni... podstawowke omineli :< ::<< )
A tak na serio... to flash troche brzydki z tymi ruchami ;] |
:D Ta nie tylko podstawówkę :D przedszkole też ,,,
|
Pff... Rób te teksty długości tego pierwszego albo jeszcze dłuższe... A uwzględniłes osoby z wadą wzroku?
|
To nie flash ?
To Gif ? We flashu przejscia byly by plynne, tutaj to klatka po klatce...no chyba ze tak robiles we flashu, co jest najbardziej mozliwe. Poucz sie jezyka Flasha, i wtedy pokaz co zrobiles, a nie gify robisz. |
Animacja graficznie nie powala, nawet nie jest ahe yhy szkoda gadać... Płynne przejście.... słyszałeś o czymś takim?
Ogólnie słabo, aż oczy bolą, wysil się bardziej zanim znowu dasz coś na forum. |
Jak robisz teksty to niech wyświetlają się przynajmniej ~3 sekundy, a nie 0,5-1 :). Ja doczytałem się dopiero za 2 razem. Jak chce się czytać te super-szybkie teksty to się nie zwraca uwagi na reszte ekranu, jak się zwraca uwagę na reszte ekranu to się nie nadąża czytać tych tekstów =). Ogólnie śmiesznie to wygląda, mogłeś się przynajmniej trochę postarać nad animacjami postaci, bo teraz jest źle... Albo nawet bardzo źle... A, i to zielono-fioletowo-jakieśtam coś to była krew? :D
|
Dno i pół metra mułu. Tesz potrafie rysowac w paincie i wstawiać rysunki do programu do gifów (ja go przynajmniej jescze potrafie go obsługiwać-opcja czsu wyświetlania klatek). No cóż powiem tylko jedno dobre słowo o tobie jesteś bardzo pracowity jak ci się chciało wstawiać tyle obrazków do gif makera...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:05. |