![]() |
Pits of Inferno.. (PoI) (Zwiedzanie:])
|
Moze jestem noobeq i zapewne zaraz mnie wszyscy wyśmieją za to ze nie wiem czemu te filmy nie pyrgają mi tak jak powinny :p
huehue ale ze mnie noobek, juz wiem co jest nie tak ;p |
patrzać na siłe potworów , ciekawe co bedzie z nich lecieć :>
mpa itp? na filmie pokazuje knigmare potworki za skałami.. czyżby resp ferdka? ciekawe |
Na free area też jest sproro nowych potworków... :) Kumpel tutor, przed chwilą u niego byłem ^^ I Dzięki za powiadomienie o błędzie w podpisie, ale i tak robie nowy account... Kurcze ten ma już z 2 lata xD
|
@ Powiedzcie mi co zrobic by odpalic te filmy bo mi niesmigaja :{
|
Musisz scaignac nową Tibie i Tibicam....
http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105031 Tu masz wszystko...Wystarczy poszukac kilka tematow nizej |
Fajnie...
tylko że to nie jest zadne poi tylko podziemia grobu Goshnara... Poi moze znajduje sie za t ymi dwoma kamieniami za ktorymi stał knightmare... |
Osoba Knightmare bardzo mnie dręczy, poniewaz nie wiem jak to zrobil, ze sie zamienial w Ferumbrasa powiecie mi to ? On jest jakis dziwny to jest GM ? bo przed test serverem jeszcze film ogladalem jak na trade pokazywal DSL i nawet temat na tibia.com jest o nim ze ma dsl etc ...
|
@Up: Poczytaj na Tibia.Erig.Net a będziesz wiedział wszystko ; )
Co do filmu... niezła organizacja... |
Cytuj:
P.S. niewyraźnie pisze się łącznie |
filmy 2 i 3 sa wyrabane w kosmos
pozatym tyle tam ludzi z eterni... mala rada: jak chcecie to uruchomic to musicie uzywac tej starszej wersji tibicama(7.81) i nowego mda |
Te hell fighters sa naprawde mocne ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:13. |