![]() |
Co paladyn traci bez PACC?
Witam, chciałbym zapytać co paladyn traci bez PACCa. Druid/Sorc - wiadomo, knight - brak exori, kilku fajnych expowisk (żółwie itp.). Paladyn chyba traci niewiele. Co o tym sądzicie?
|
No mysle ze traci 2 czary: haste (przydatny) i conjure bolt (tez sie przydaje). Traci moze troche expowisk no i chyba tyle...
|
Cytuj:
|
Jeżęli chodzi ci o expowiska to nie traci dużo, grałem palladynem na faccu i z paccem (1-70lvl) i twierdze, że palladyn ma mase dobrych expowisk na facc arena, POH, D-lair, Guardy, na mniejszych lvlach tez jest gdzie expic. Szczerze mówiac kiedy miałem pacca to i tak najwięcej expiłem na tzw. facc zone najczesciej w tych miejscach których wymieniłem. Paladyn traci praktycznie tylko thomby bo nigdzie tak nie zarobi na facc arena :]
druga rzecz która traci sa blesyy. Co jak co ale majac 5 milionow expa to odrabianie 250k (te 5% za blessy) +2% za brak promo wychodzi to troche ponad 300k expa na 70lvlu, nie jest to miłe. Ogólnie polecałbym granie palladynem bez pacca do 40-50 lvla ja zamówiłem swojego na 40 lvlu i szczerze mówiac zmarnowałem go bo itak expiłem na terenach dla facc i troche na smokach w ankh, choc to sie nie zwracało Reasumując, nie moge cie zmusić do nie kupienia pacca na 8 lvlu bo jeżeli uważasz, że zle ci sie gra na faccu to oczywiscie itak go kupisz, ale chociaż moge podzielić się z tobą moim doswiadczeniem i rada. Pozdro Auron~~ |
Czyli granie paladynem bez PACCa nie jest tak uciążliwe/nieopłacalne jak druidem/sorcererem?
|
Cytuj:
knight | paladin | sorcerer | druid cool | moze byc ale nie jest super| potrzebny| potrzebny| |
Cytuj:
poh ghost land orc land orc fortess guardy mintwallin. Oczywiscie gra z paccem jest zawsze bardziej oplacalna niz faccem jednakże w przypadku paladyna nie jest to w tak znaczącej mierze. |
Granie kazda profesja bez pacca jest uciazliwe, dead na 100 lvl bez pacca to spokojnie 4 lvle w dół, a juz nawet na 50 lvlu te 3% od promocji daje ci ~60 tys mniej starconego expa przy deadzie
|
Promocje, plywanie statkami, expowiska, czary, questy, outfity, addony.
|
Paladyn bez pacca nietraci zbyt wiele.
Expowiska sa dobre na facc no ale z paccem oczywiscie jest latwiej. |
Cytuj:
Ktos napisal ze traci 2 dobre czary (omg, co za pie****y) Paladynowi tylko sie przydaje utani hur jezeli walczy z gs czy z pk, bo jezeli chodzi o bolty to zbyt mala liczbe ich sie wytwarza. Moze kiedys bylo to bardzoej oplacalne ale nie teraz. Paladyn glownie traci wiele miejsc expowisk. Te dla Facc sa zbyt slabo liczebne. Z tych dobrych mozna wyliczyc guardy w kazo oraz poh+gs, oraz dragon cave'y. Z paccem jest tych miejsc o wiele wiecej. Wiadomo przeciez ze miejsca dla Facc beda zawsze zajete wiecgdzie mozna spobie poexpic w spokoju ?? Nie musze chyba pisac gdzie pally moze expic dla Pacc ;P za duzop tego jest ;] Pally moze nie tak jak sorc\drut ale tez duzo traci bez Pacc. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nic konkretnego nie powiedziales ... Ja osobiscie pacc kupilem dopiero od jakiegos 40 lvlu ( minimum 70 dist, zeby sie dalo jakos expic ), zrobilem pare lvli i przestalem grac bo znudzila mnie gra palem, wg mnie jest on nudny :p Czy tracisz duzo miejscowek ? Tak, jest bardzo duzo dobrych miejscowek na pacc area, ale na facc nie jest ich wcale mniej :] Zawsze znajdziesz cos wolnego, jak nie ta kopalnia to inna ... Do 20-25 lvlu swietnie sie expi na fibuli ze strzalakami, na pacc wlasciwie to samo tylko na darashi - lepsze respy, wiecej rotow ... Ja bym na twoim miejscu zrobil pare lvli ( do 30 conajmniej ), troche dista i kupic pacc zeby gra byla ciekawsza :) |
promocja wazna dla pala:) dla knighta niezabardzo ale exori:P.
Traci mozliwosc expa na bone beast island dobry exp ale ma poh i guardy.Addony of course.Questy(ANI DHQ :O i inne przydatne).Huntowanie Hero(bieganie kolo oltarza:D)Niechce mi sie dalej pisac:P Fajne sa tez dragony w ank:P |
Cytuj:
Na fibuli dobrze sie expi,ale czy nie sądzisz,że tu troche przesadziłeś?To nie tylko Darashia.Moim zdaniem,jeżeli ktos potrafi grać to nawet pierwszy poziom na Tombie,a innych miejscówek na level 20-30 dla palladyna na pacc...jest sporo o wiele więcej niż na facc.Więc się z Tobą nie zgadzam :p |
@up
No tak, ale jezeli pyta o takie sprawy, to znaczy ze raczej nie ma doswiadczenia grania paladynem, pozatym tomby sa rozne, ja bym mu powiedzial zeby na 1poziom poszedl, a on moglby trafic nie tam gdzie trzeba :p Miejscowek na paccu jest bardzo duzo, ale nie kazde sie nadaja :] |
Poh
Jedno słowo POH klaruje nam wszystko, tam mozesz expic z paccaem jak i bez więc bez pacca to tracisz tylko niewielki % przyjemnosci gry palkiem...
wiadomo ze z paccem to se polatasz na tombach i nie bedziesz mial 10 noobow tak jak to bywa na pohu ale i tak opcja poh wymiata palek od 50 dysta i 13 lvl do lvl 80~ ;D |
Paladyn jak każda voc traci bez pacca sporo. Poprzez czary typu: haste, robienie ammo i innych, poprzez promocje i questy pomocne w grze typu: postman i inne kaso dajne zadanka, aż do expowisk których jest masa i o milion więcej niż na facc area. Na low lvlu czyt. od 10 m.in. traci tomby, od 20lvla traci m.in. Dworce, 30lvl m.in. Tomby, 40lvl m.in. tomby, dragi, hero z teamem, 50lvl, to co wczesniej + hydry z teamem. Fakt od 30lvla można biegać po Guardach, potem mintwallin ale to staje się nudne, a na pacc zawsze ma się większy wybór o lepszy resp Dragów, Tomby czy też inne expowiska..
P.S. Dzieki ze poprawiłeś S~ |
Ello ello 3 2 0 xD
Sam obecnie mam rp na 63 lvl i nie wyobrazam sobie gry bez pacc... Ktos wczesniej wspomnial, ze na pacc nie zarobisz tyle co na facc.. Jak to nie.. Do cholery od 60 lvl bije hero z ts + shield, schodzi mi na 4h huntu max z 3bp mf a kasy jest od.... Wiec prosze bez takich komentarzy. Jeszcze ktos inny wspomnial, ze rp traci anni i dhq, a kto nie traci jak nie ma pacc? Zreszta logiczne jest, ze taki 100+ zakupi owy pacc ,zeby wykonac questy... Moje 3 grosze, nie chce wiecej pisac bo sie tylko denerwuje ^.- Pozdro all <3 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27. |