Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Co byście zmienili (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=10516)

Pietras 29-08-2004 17:30

Co byście zmienili

Zakladam ten temat by zapytac sie co byscie zmienili w Tibi. Ja osobiscie bym dal taka opcje jak przesylanie paczki ze swiata na swiat. Cuz moze glupi pomysl bo 8 lvl moglby miec MPA >: P
Czekam na wasze propozycje.

Master_of_Lecken 29-08-2004 17:33

Ja mam propozycje zeby parcele mozna bylo ruzniez wysylac do domków. np
Master of lecken
ab'dendriel
Greate wilow 5b
Fujne nie ;P

Dark Vilej 29-08-2004 17:37

Ja bym dodal do Tibi taka opcje dzieki ktorej morzna wlaczyc pauze, ale tylko wtedy gdy ma sie duze lagi i jest sie w zagrozeniu.

Scream 29-08-2004 17:40

moglo by byc depo w guild house.

Pietras 29-08-2004 17:42

z tym depo to nawet niezly pomysl ale to tylko marzenia (no moze do czasu)

Franklin 29-08-2004 17:42

-.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pietras
Zakladam ten temat by zapytac sie co byscie zmienili w Tibi. Ja osobiscie bym dal taka opcje jak przesylanie paczki ze swiata na swiat. Cuz moze glupi pomysl bo 8 lvl moglby miec MPA >: P
Czekam na wasze propozycje.

To by z deka sensu nie mialo co?
Robisz chara na antice kupujesz dsm i wysylasz przykladowo na solere :P

A co do mnie...hmm...
Dodalbzm wiecej Game Masterkuw
Czemu?
By powstrzymali fale hamstwa w tibi...

Pietras 29-08-2004 17:47

albo na swiatach non pvp dodac duela ktory nie zabiera zycia wtedy gracze np. knighci mogli by troche poskillowac czuc sie w pelni bezpiecznym ze go nie zabija ;)

UlcialOver 29-08-2004 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pietras
albo na swiatach non pvp dodac duela ktory nie zabiera zycia wtedy gracze np. knighci mogli by troche poskillowac czuc sie w pelni bezpiecznym ze go nie zabija ;)

Jak sie nie zabiera zycia, to nie bedzie skillowanie przeciez, bo trzeba zadac raz na jakis czas (30 trafien, badz nie trafien) obrazenia. A tak poza tym to fajnie by bylo gdyby smoki nie byly tak mocne :P

arvegil 29-08-2004 17:58

:p

Ja bym dodał konie, aby sie szybciej przemieszczać, a także wozy które można do nich podłączyć, aby wziąść więcej loota.

Pietras 29-08-2004 18:02

ciekawe jak by te konie wygladaly i z kad je brac. Pewnie ze pomysl jest dobry ale... jak by to wygladalo a w dodatku wozy to juz przesada. podchodzi ci jakis lolek zwala cie z konia i ucieka :P

Walfir 29-08-2004 18:56

NOWE POTWORY
NOWE PROFESJE
NOWE STROJE
2 RAZY WIEKSZY KONTYNENT
NOWE WYSPY
PODKŁAD DŹWIĘKOWY
WIĘKSZA POJEMNOŚĆ SERWERA
DEPOTY W GH
KONIE I WIELBŁĄDY ZWIĘKSZAJĄCE MOBILNOŚĆ POSTACI
NOWE SPELLY
NOWE ITEMKI
I WSZYSTKO DLA FACC (NIEREALNE :( )

TERAZ TAKI MAŁY PROBLEM KTO TO PRZYGOTUJE ;P ??

Pietras 29-08-2004 23:03

hmm nie wiem co to gh ale to szczegol pomysly sa zajefajne tylko szkoda ze cipowie tego nie wprowadza :/

Pietras 29-08-2004 23:05

hmmm nie wiem za co minus ale no takie jest zycie

Pietras 29-08-2004 23:17

Albo np tlumaczenie po polsku . wybierasz jezyk i jak piszesz cos do anglika po polsku on to otrzymuje po angielsku i na odwrot to by pomoglo przy wielu rozmowach. ktos pisze "buy bp of uch" i jakis nowiciusz nie wie o co chodzi to ma to po polsku :P(prosze o plusika zeby nie bylo minusika)

Merawo 30-08-2004 00:48

Kurde ludzie używajcie czasem opcji szukaj zanim założycie posta. Takich postów to są dziesiątki więc po co zaśmiecać forum kolejnymi klonami??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:22.