Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pada śnieg, pada śnieg... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105163)

Dabek 07-12-2006 17:32

Pada śnieg, pada śnieg...

Ho, ho, ho! Czas obudzić w sobie świątecznego ducha!

W te Święta do waszej dyspozycji trafi dużo więcej dekoracyjnych przedmiotów niż dotychczasowe choinki i cukierki. Po update odwiedźcie sklep meblowy i zapytajcie o ofertę świąteczną (Christmas) aby zasięgnąć informacji o tegorocznych nowościach. Ozdobne gałązki mogą być piękną dekoracją stołu, a kolorowe papiery do pakowanie uczynią prezenty dla Waszych najbliższych wyjątkowymi. Łańcuchy i girlandy z pewnością stworzą świąteczną atmosferę na ulicach miast. Miłą rzeczą będzie też z pewnością możliwość wysłania świątecznych kartek do ważnych dla Was ludzi.
Jak co roku, Mikołaj wręczać będzie prezenty, włączając w to nowe śliczne figurki przedstawiające jego samego. W tym roku zapasy Mikołaja w rzadsze prezenty, takie jak pluszowe misie, lalki, skarbonki i nowe figurki są większe na terenach dla PACC. Gracze go posiadający powinni właśnie tam poprosić o swój prezent.

Oczywiście, jest dużo więcej okazji do świętowania. Dekoracje na ściany w postaci nietoperzy i szkieletów będą dostępne w okresie Halloween. A ponieważ przyjęcia i urodziny odbywają się przez cały rok, Tibijska piekarnia w końcu udostępniła swoje recepty na ciasta. Do własnoręcznie upieczonego ciasta wystarczy dodać owoce i świeczki aby stworzyć prawdziwy tort urodzinowy.

Zacznijcie więc już dziś wysyłać zaproszenia na świąteczne przyjęcia w wyjątkowej atmosferze!

konan129 07-12-2006 17:36

super to juz nawet zeby miec szanse na lepszy prezent to pacca trzeba kupić... ;/

Shinjix 07-12-2006 17:36

hahaha... Zajeliby sie czyms porzadniejszym. :) Ale takie ozdobki tez fajne, jak juz nie moga wymyslec nic przydatniejszego ;)

siniestro 07-12-2006 17:36

fajnie, ze bede mogl upiec ciasto XD

CJJ 07-12-2006 17:37

LOl

HO ho! czyli update będzie jutro lub w przyszłym tygodniu..!
Ponieważ mikołaj juz był a w tibi niema wiec juz passowalo by zeby byl.:cup:

druidek12 07-12-2006 17:38

Skoro dzisiaj jest czwartek, to jutro będzie teaser? jak to nie teaser, w takim razie co? :P Zapowiedź update na jutro!?!? <;( ze szczęścia>

Kompek13 07-12-2006 17:38

Świeta

A czy te torty,kartki świąteczne i prezenty od mikołaja będą możliwe również dla facc ?

MatKus 07-12-2006 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez druidek12 (Post 1116288)
Skoro dzisiaj jest czwartek, to jutro będzie teaser? w takim razie co to? ;p

To jest teaser właśnie. Dzień przed terminem. Czyżby CIPowie się spieszyli z teaserami, bo update blisko?

Zdechly kret kanalowy 07-12-2006 17:41

wtf ? dziś czwartek..(może to przez te strefy czasowe w atmosferze P:) ,a moze to dlatego ze up'date juz niedaleko , i teraz beda codzienie zapowiedzi , ak jak przed letnim apdejtem

@up - ktos dal by definicje ''teastera'' czy jakos tak

Zupka_Chinska 07-12-2006 17:42

Dodanych zostało kilka nowych ekhm... "pierdółek", które w sumie nie mają rzadnego ważniejszego zastosowania oprócz ozdoby, no ale i tym pewnie trzeba się pocieszyć ;)

lukitak 07-12-2006 17:42

fajne ja tez pacca nie mam i nie nazekam a wy tylko nazekacie o to tylko dla pacc o to tez jakie wy nooby jestescie ludzie uspokujcie sie uzbierac 150 k w tibi i kupic tam pacca nie jest trudno tylko nie mozna myslec ze jak masz 12 lvl to tyle zdobedziesz ale jak masz juz taki 25-40 lvl to na spoko w gora tydzien uzbierasz ze 100 k :] a wy nooby co macie 12 lvl 1 k w dp i chcecie miec pacca a na co on wam ?? :D i tak grac nie umiecie 8o

thierry 07-12-2006 17:43

Święta tuż tuż !!!!

Niezłe dekoracje w tym roku będą!!
Raczej powinienem się załapać na te prezenty lepsze!!
Będzie pacc i może dostane laleczke mikołaja!!:) ;) :) :p

Rexognito 07-12-2006 17:44

Ale gdzie moge znalezć tego mikołaja?

Shokei 07-12-2006 17:44

Bardzo ładny update się zapowiada. Tibia złapie klimat ; )

druidek12 07-12-2006 17:45

@lukitak
Kupowanie pacca za kase w Tibii jest (jeśli dobrze pamiętam "rules") nielegalne. Ja kupiłem przez Droma i to były najpiękniejsze tibijskie chwile. I gadasz tak jak sam byś miał max 2 lvl.
@Rexognito
Jeszcze go nie ma, ale jak był rok temu to w thais byl u Froda, w Ab przy Kowalu (armory, miecze...), w Venore pod depo, w Carlin u Rowenny (jeśli mnie pamięć nie myli z tym Carlin... :P)

Sewei 07-12-2006 17:47

:p:p:p

Ale super :):) juz sie doczekac nie moge :P B) :D

p.s 30 mlev jak cos!!

Radlic 07-12-2006 17:47

A kiedy beda wyniki sms-konkursu? :f

lukitak 07-12-2006 17:48

ja od wczoraj zaczolem grac od nowa w tibie mam 10 lvl i skile 40/41 ale to dopiero 2 dzien a ty co 12 lvl w rokX( jestes niemozliwy latwo zdobyc kase w tibi tak to jest nielegalne ale mozliwe do zrobienia co ?? i nie watpie zebys zawsze robil all na legalu napewno robiles sobie kiedys teleport a to tez nielegalne :cup: a ja nie robie se tp wole isc na piechote bo nie dostane chociaz bana

odyseuszBAT 07-12-2006 17:50

No cóż - jak do tej pory każde update podobało mi się , bo wprowadzało coś do gry - balansowało postaci, likwidowało bugi. To update, według mnie jest żartem. Pieczenie ciasta? Ozdóbki do domku? Czy cos to zmieni? Kilka nowych grafik?
Czy w końcu hucznie ogłoszony bank?
zal.pl
Jeśli to koniec nowości to ja dziękuje :)

matkow21 07-12-2006 17:56

:/ ja pacca wygrałem i jeszcze go ni ma :/ liczę że przed update dojdzie.

a co update to powiem łałiw :D zapowiada się niezła zabawa tibia powoli zaczyna przypominać prawdziwy świat.A może to prawdziwy świat zaczyna przypominać Tibię?Nic tylko czekać ,aż w Tibi będą samochody:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:46.