![]() |
UH-makerzy
Stworzyłem ten temat iwyłącznie po to, aby każdy a was mógł sie pochwalić jakiego dobrego mam uh-makera. Ja mam 13-nasto levelowego i ma on 19 magii.
|
ja mam druida na 11lvl 15 mlvl :D
|
Ja słyszałem, że Matkus (Smoczyca, Smoczyca II i Smoczyca on Rook) ma uh maker na 11 lvl i ma coś 40 lvl magii :P
|
A ja wam powiem ze trakuje mojego druida jak normalna postac do qestow itp. 11lev(12 magiczny)
|
AJ mam uh-makera na 15lvlu i 21mlvl
|
a ja mam lvl 16 magic 23
|
14 lvl 22 mlvl
|
nr 1. 14 lvl - 33 mlvl :>
nr 2. 11 lvl - 14 mlvl nr 3. 16 lvl - 26 mlvl (stracilem po hack) nr 4. 3 lvl 0 mlvl :] idzie do przodu ;] |
Ja miałem Uha Makera 15 level mlvl 31. Teraz mam 12 level i mlvl 26 :D :D
|
Ja mam UH makera 23lvl i 46 mlvl :)
I teraz gram nim jako glowna postacia bo fajnie wali z run. |
lvl 11 mlvl 32 chyba. Ale głównie mój brat (Marcin, aka Zielony Soran) nim gra.
Weezee : Smoczyce już nie są moje. |
Matkus: Czyli nie grasz juz? Moze czekasz na nowy server? Jak to z toba jest?
:::Nie mam UH makerow :| |
a ja nie ma uh-makera
za to mam ih, fb, hmm makera dopóki nie będe miał 4mlvl (choć uhy też robiłem żeby na fs uzbierać)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a ja mam 13 level magic level 19(niedlugo 20)
|
9 lvl, 27 mlvl i używam go jedynie do szczucia PK :) Nieraz miałem już ubaw jak mnie PK zaatakował :)
|
Moj druidzik ma 15lvl i 16 mlvl. Nie jest to typowy uh maker bo ja nim gram na codzień :]
POzdrAWiAm 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) |
Chialem miec UH makera ale jak sobie pomyslalem ze bede musial isc przez ten je**ny rook to mis ie odechcialo ale moze sobie kiedy zrobie :)
|
ja gram druidem od początku jako prawdziwą postacia a nie uh makerem i jestem z tego dumnym,bo na 12 lvl załatwiłem orc Berserkera a hmm ów,a knight na tym samym lvl mógłby sobie strzelic kupe.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:28. |