![]() |
Kotr Gratz 200lvl and 25mlvl!!
Dziś po 17 Kolejny Polak dołączył do groda 200lvl jest to Kotr z Celesta :D
17:22 You advanced from Level 199 to Level 200. a także wczorajszzy adv: 09:25 You advanced to magic level 25. Życzymy kolejnych sukcesów :D |
Congratulations dude! xd
|
gz
btw: zdaj do następnej klasy PLX |
Comment: 6.XII.06'
09:25 You advanced to magic level 25. 7.XII.06' 17:22 You advanced from Level 199 to Level 200. Dec 08 2006, 09:45:38 CET Died at Level 200 by a demon skeleton Name: Kotr Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 198 Nie mogłem się powstrzymać. :p |
Dec 08 2006, 09:45:38 CET Died at Level 200 by a demon skeleton
Ehhhhh :/ a było tak pięknie... =) teraz tylkos zybko to odrobic |
ahhahahah ale mam zlewe ;p hahaha
|
Cytuj:
|
Gratz :* , Grałem kiedyś na Celeście on mial 40+ lvl ; b to były czasy.Tibia 7.4? 80 skill 30 lvl ; P
|
Cytuj:
|
tak piszesz bop jestes amatorem i prosze opuścić to pomieszczenie! :D
|
Ten temat niech usuną -.-' usunęli temat o wbiciu przez 200rp 26mlvl -.-' oraz o wbiciu przez 208ek 9mlvl -.-'
btw. nice :p to którzy 200+ to polacy? xD |
Support Hunted.pl ^^
|
pobil matke krzeslem i dalej gra?:S
aczkolwiek nie nasmiewam sie ale to sprawdzone ze to on ;P |
Cytuj:
Widocznie w zakładzie też mają dostęp do internetuXD. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Topic@ Gz dla Kotra...
Moze poprostu mial kicka i padl na tym dsie kto wie kto wie. n00b_Ktory_stworzyl_ten_temat@ O co Ci chodzi? Kazdy ma swoje zdanie a Ty musisz wyzywac kazdego kto nie lubi Kotra? Aff czlowieku wez przestan grac w tibie ,przestan robic glupie tematy i przestan lizac sie czlowiekowi ktory pewnie nawet Cie nie zna ;| chociaz...kto wie. Pochwal sie swoim osiagnieciem, swoja postacia i przestan wyzywac innych za wyrazanie wlasnych opinii na ten temat, zrobiles go wiec to do przewidzenia ze ktos sie znajdzie innej nacji niz Ty. Nie graj w Tibie, idz pobaw sie w piaskownicy , znajdz tam rownych sobie :):baby: [L] |
Ta ta ta tak się gada kick sryck a moim zdaniem to kolejny fun z otsa co myślał że zakozaczy jak zrobi 200 lvl...do tej gry potrzeba też zdrowego rozsądku...
|
Nie wiem czemu macie pretensje do niego, że wbił 200 lvl i 25 mvl, ale wydaje mi sie dlatego ze mu zadroście takiego osiagniecia ktroego wy byscie nigdy nie osiagneli. Pewnie padl przez kicka na ktorym prawie wszyscy padaja a wy odrazu kozaki startujecie do rodzicow.
Ch*j mnie obchodzi to ze caly dzien spedza przed komputerem grajac w Tibie mam kolesia ktory tez maniaczy w ta gre i mam to gdzies ze nie wychodzi na dwor pogadac z kolegami albo pujsc na piwo. Jego sprawa... jego zycie . Btw: Gratz! 200lvl Kotr |
Ja mu niczego nie zazdroszcze :) a juz napewno reputacji :P Tibia to nie tylko lvle, ale takze exploracja i poznawanie ciekawych osob. Wole miec 90 lvl jaki obecnie posiadam i czerpac radosc z gry, niz miec 200 lvl i sie pocic na expie zeby byc najlepszym :P Trzeba miec odpowiednie podejscie do tej gry :P bo Ci poryje berecik :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:03. |