![]() |
Co Robic ??
MAM ZALUZMY 12 LVL I 15 MLVL JESTEM SORCEM KUPIJE CZAR NA NIE WIDZJALNISC I JAK BYM POSZEDL NA NA DEMON SZKIELETA TO MOGLBYM MIEC DEDA ?? PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ !! :o
|
ds nie widzi ludzi pod niewidka.
mozesz tak zrobic, aczkolwiek stosunek wydej kaski to zarobionego expa bedzie raczej nie zadowalajacy :] :p |
LOL
No niestety na tym twoim np 12 levelu niewidzialnosc jest nieosiagalna bez ringa poniewaz na czar musisz miec 210 many a na takim lev masz jej chyba 155. I nie mozesz miec deda na ds'ie jezeli wejdziesz tam na niewidce poniewaz on cie wtedy nie widzi :/ |
Cytuj:
|
Jezu nie pisz z Capslockiem bo to sie ogólnie przyjęło, że jak ktoś pisze dużymi literami to krzyczy, i pisz zgodnie z ortografią bo - sztachnę i będziesz miał.
|
Cytuj:
|
A ty moze sie dostosuj? Bez wielkich liter, juz ci nie kaze (ja, nie wiem jak inni) uzywac polskich liter, ale moglbys dbac o literowki i ortografie, chociaz z ortografia to akurat w tym poscie nie jest tak zle... To jest do wszystkich! Polacy, dbajcie o swoj jezyk!
|
ale..
ale niektore potwory widza cie jak masz niewidzielnos ,wiec lepiej zobacz tibia.pl na potwory zanim wubiezesz sie na jakies
|
Pisal cos o Demon Szkielecie, wiec zastanowmy sie, jakie potwory nazwane Demon Skeleton moze spotkac... Wydaje mi sie, ze Demon Skeletona, Demon Skeletona i Demon Skeletona. Zaden z nich nie widzi niewidzialnych, ale sprawdz dla pewnosci wszystkie, bo nigdy nie wiadomo, co kryje sie pod nazwa Demon Skeleton...
PS Czytajcie uwaznie... |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54. |