Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Czadowy Dzieciak (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105252)

Dzolk 08-12-2006 12:24

Czadowy Dzieciak

DO MODKÓW
FILM NIE SPODOBAŁ SIĘ URZYTKOWNIKOM, DLATEGO PROSZE O SKASOWANIE TEMATU.
Dziękuję.
Jednak narazie dla tych którzy chcą.. http://video.interia.pl/obejrzyj,fil...wy_dzieciak%21

MagField 08-12-2006 12:51

głupi bachor ;]

Raditz Saiya-jin 08-12-2006 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1117405)
głupi bachor ;]

Żal mi ciebie i twoich rodziców :confused:

Film może być ;)

Thor,hil,haw 08-12-2006 13:50

wy ludzie jestescie po*****eni totlnie, co jeszcze bedzie mozna oglaacna forum tibii... chyba kurwa wiadomo ze jak jest to forum tibii to maja byc filmiki z tibi a nie jakies kurwa ........ szkoda gadac

MagField 08-12-2006 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raditz Saiya-jin (Post 1117409)
Żal mi ciebie i twoich rodziców :confused:

Film może być ;)

/////////////////to mi powinno być żal ciebie ,bo pewnie wyglądasz tak samo jak ten dzieciak i pewnie tyle samo masz lat :]

@Up

Popieram.

Dzolk 08-12-2006 14:27

2xup@
Haaa, więc teraz ja jestem be?
Oj widać ze nie dawno zaczoles tu zaglądać...
Nie tylko ja wrzucam takie filmiki...
Ale chyba można to robić...

Hasis 08-12-2006 15:16

ludze przestancie dawac linki do jakis głupich fimików to jest forum o TIBI ! a nie o jakis pierdołach X(

Cashtan 08-12-2006 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thor,hil,haw
wy ludzie jestescie po*****eni totlnie, co jeszcze bedzie mozna oglaacna forum tibii... chyba kurwa wiadomo ze jak jest to forum tibii to maja byc filmiki z tibi a nie jakies kurwa ........ szkoda gadac

No to po ciula jest opcja zeby dac "(inny)" przed tytulem tematu? To jest dzial filmy czlowieku, filmy
A nie "filmy z tibi" -.-
Nie mowie zeby dawac tylko inne no ale od czasu do czasu jak ktos cos fajnego znajdzie na youtube albo video google to chyba nie grzech dac na forum zeby inny zobaczyli nie -.-?

Saviour 08-12-2006 15:22

Kiepskie ;(

Jucha Furora 08-12-2006 15:57

--.--

co to kur** jest? "Plub , BUUUm ...uahsauhsauhsuahsu" omg nie dawac takich filmikow wiecej plzX( X( X( X( X(

Felux 08-12-2006 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thor,hil,haw (Post 1117445)

...i na forum nalezy sie wypowiadac w sposob KULTULARNY

Magik van Kamikadze 08-12-2006 16:36

Poczatki glupawki :P dzieciak ROX

^up
masz swieta racje:P

lolader 08-12-2006 16:41

"plummmmmm hahahahahahahha....."no coment -.-...........

Midarth 08-12-2006 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cashtan (Post 1117558)
No to po ciula jest opcja zeby dac "(inny)" przed tytulem tematu? To jest dzial filmy czlowieku, filmy
A nie "filmy z tibi" -.-
Nie mowie zeby dawac tylko inne no ale od czasu do czasu jak ktos cos fajnego znajdzie na youtube albo video google to chyba nie grzech dac na forum zeby inny zobaczyli nie -.-?

Zdjęcia (245 oglądających)
Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.
Filmy (104 oglądających)
Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Mamy tutaj odwołanie do zdjęć, w których jest zaznaczone "z Tibii.", więc powinny być tutaj wrzucane tylko filmy z gry. Od postowania takich tematów jest OWION etc.

Straznik Monopolowego 08-12-2006 17:00

Noo tak oczywiscie wy byscie chcieli 198 master ktory ubija 245 master.Ludzie leczcie sie i odejdzie czasem od komputera

PinGOnE 08-12-2006 17:14

Wszyscy ktorzy twierdza ze powinny znajdowac sie tutaj tylko filmy z tibii poniewaz forum wlasnie o tym jest sa w bledzie. Nawet jeden z moderatorow kiedys powiedzial

"Ten dzial powstal na dlugo przed pojawieniem sie TibiCam i byl przeznaczony wlasnie do takich filmikow"

Nigdzie w regulaminie nie ma nadmienione iz powinny pojawiac sie filmy z gry, ani zaden moderator nie poprawil nigdy wyzej napisanych slow, wiec czepta sie grzyba i poprostu nie komentujcie jak macie z tym problem.

Always hunted 08-12-2006 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Midarth (Post 1117741)
Mamy tutaj odwołanie do zdjęć, w których jest zaznaczone "z Tibii.", więc powinny być tutaj wrzucane tylko filmy z gry. Od postowania takich tematów jest OWION etc.

2-óch modków powiedziało, że to jest dział na "Filmy" a nie "Filmy z Tibii". Poza tym, pisze "Gdy zdjęcia to za mało" a nie "Gdy zdjęcia z Tibii to za mało".

PS: Moglibyście nie używać ciągle wulgaryzmów? Jak dzieci w przedszkolu ._.

up@
Szybszy :P mi się "Wyślij post" 20 minut robiło xD

Thebill 08-12-2006 17:46

o ja pierdole jakis bachor przez caly film cieszy ryja
nie ma sie czym podniecac jak wy no chyba ze jestescie pedofile...

Eivrel 08-12-2006 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thor,hil,haw (Post 1117445)

Wy thor, hil, hawy nie macie racji. Dział nie jest przeznaczony tylko na filmiki z tibii. Mogą się tutaj pojawić także te inne. To czy ten film fajny to już swoją drogą. Imo autor powinien go dać do jakiegoś przyklejonego tematu typu "śmieszne stronki" czy coś, ale to i tak nie upoważnia cię do tego żebyś się tak denerwował. Lepiej poluzuj albo kiedyś przejedziesz się na swoim zachowaniu.

Snagoth 08-12-2006 18:15

po 1 to jak juz tu bylo mowione jest to dzial 'filmy' a nie 'filmy z tibii'

po 2 to pisze sie TIBII a nie TIBI

po 3 dzieciak jest zajebisty ;) smieje sie jakby mial conajmniej ze 40 lat ;] widzialem to juz ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:08.