![]() |
Czadowy Dzieciak
DO MODKÓW
FILM NIE SPODOBAŁ SIĘ URZYTKOWNIKOM, DLATEGO PROSZE O SKASOWANIE TEMATU. Dziękuję. Jednak narazie dla tych którzy chcą.. http://video.interia.pl/obejrzyj,fil...wy_dzieciak%21 |
głupi bachor ;]
|
Cytuj:
Film może być ;) |
wy ludzie jestescie po*****eni totlnie, co jeszcze bedzie mozna oglaacna forum tibii... chyba kurwa wiadomo ze jak jest to forum tibii to maja byc filmiki z tibi a nie jakies kurwa ........ szkoda gadac
|
Cytuj:
@Up Popieram. |
2xup@
Haaa, więc teraz ja jestem be? Oj widać ze nie dawno zaczoles tu zaglądać... Nie tylko ja wrzucam takie filmiki... Ale chyba można to robić... |
ludze przestancie dawac linki do jakis głupich fimików to jest forum o TIBI ! a nie o jakis pierdołach X(
|
Cytuj:
A nie "filmy z tibi" -.- Nie mowie zeby dawac tylko inne no ale od czasu do czasu jak ktos cos fajnego znajdzie na youtube albo video google to chyba nie grzech dac na forum zeby inny zobaczyli nie -.-? |
Kiepskie ;(
|
--.--
co to kur** jest? "Plub , BUUUm ...uahsauhsauhsuahsu" omg nie dawac takich filmikow wiecej plzX( X( X( X( X(
|
Cytuj:
...i na forum nalezy sie wypowiadac w sposob KULTULARNY |
Poczatki glupawki :P dzieciak ROX
^up masz swieta racje:P |
"plummmmmm hahahahahahahha....."no coment -.-...........
|
Cytuj:
Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. Filmy (104 oglądających) Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. Mamy tutaj odwołanie do zdjęć, w których jest zaznaczone "z Tibii.", więc powinny być tutaj wrzucane tylko filmy z gry. Od postowania takich tematów jest OWION etc. |
Noo tak oczywiscie wy byscie chcieli 198 master ktory ubija 245 master.Ludzie leczcie sie i odejdzie czasem od komputera
|
Wszyscy ktorzy twierdza ze powinny znajdowac sie tutaj tylko filmy z tibii poniewaz forum wlasnie o tym jest sa w bledzie. Nawet jeden z moderatorow kiedys powiedzial
"Ten dzial powstal na dlugo przed pojawieniem sie TibiCam i byl przeznaczony wlasnie do takich filmikow" Nigdzie w regulaminie nie ma nadmienione iz powinny pojawiac sie filmy z gry, ani zaden moderator nie poprawil nigdy wyzej napisanych slow, wiec czepta sie grzyba i poprostu nie komentujcie jak macie z tym problem. |
Cytuj:
PS: Moglibyście nie używać ciągle wulgaryzmów? Jak dzieci w przedszkolu ._. up@ Szybszy :P mi się "Wyślij post" 20 minut robiło xD |
o ja pierdole jakis bachor przez caly film cieszy ryja
nie ma sie czym podniecac jak wy no chyba ze jestescie pedofile... |
Cytuj:
|
po 1 to jak juz tu bylo mowione jest to dzial 'filmy' a nie 'filmy z tibii'
po 2 to pisze sie TIBII a nie TIBI po 3 dzieciak jest zajebisty ;) smieje sie jakby mial conajmniej ze 40 lat ;] widzialem to juz ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:08. |