![]() |
Znikające Kwiatki
Poszedłem sobie z koleżanką na mino hell.
Weszliśmy do tego pokoiku z piecykiem i za sobą położyłem 2 honey flowery. Patrze się na ekran i czekam na resp minosów i nagle chmurki mi się pojawiły na kwiatkach i znikły. Nie mam pojęcia jak to się stało ale po prostu wyparowały. :/ |
Może odkryłeś questa z Mino magiem :D
|
@UP
Chyba raczej nie. :P |
Hmm... Dziwne, może bug..
Chyba że ... twoja koleżanka poprostu dała [use with...] na broni a pozniej na honey flowerze. |
@UP
Nie da się ich tak zniszczyć. |
Może poprostu to był ten czas gdy sie... jakby resetował server... nie o 8;00, tylko czasami sam sie server czyści ze śmieci, może dlatego.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Daj screena gdzie dokladnie je polozyc to sprobuje potem z kolegami, moze tez inni z forum sprobuja i rozwiejemy wszelkie watpliwosci -.-
|
Cytuj:
@topic Nie jestem w stanie wytłumaczyć jak to się stało, gdyż pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją. |
Teraz to mi się nie chce znów popylać na mino hell.
To jest jak się wchodzi do tego pokoiku i jak jesteś w korytarzu i chcesz żeby nikt cię nie przesunął to musisz za siebie położyć jakieś 2 pudełka lub coś żeby nikt nie mógł cię przesunąć. |
Huehehe...
A może GM zrobił ci małego psiqsa? xD Kto wie, jest to głupie ale masz jakiś inny pomysł? Może sie zaczaił, i po cichu kicknął kwiatka? Hehehe... Podaj jeśli możesz: 1. Datę i godzinę. 2. Współrzędne. No niewiem... może MM telepatycznie skonsumował (czyt. zeżarł) ci kwiatka? Muszę przyznać, że musi być troche głodny. Ale i tak każdy będzie dalej tam siedział mimo Maga i mimo bugów :P |
@UP
Wydarzyło się dzisiaj ale godziny nie pamiętam. A lokalizacje podałem. |
@UP
Jestem na tym forum już trochę czasu i ci co mnie znają wiedzą że nie wymyślam jakiś głupich historyjek żeby być "sławnym". To co mówię zdarzyło się naprawdę i moja koleżanka to widziała jak ktoś chce do niej zagadać to jej nick na Xanterze to Topsiara. |
Moze rzeczywiscie sie GM Bawi?
U mnie sie raz bawil, mialem wtedy chyba 21 lvl, bylem rano sam na katedrze i na oczach respily mi sie ww i bandity :P Jak zaczalem krzyczec to sie pokazal i do dzis mam go na vip :D (tak, wiem ze nie widac kiedy online, ale mam pamiatke :D). PS. To byl Sulwyn :P |
Ja jako dyplomata gildii RB potwierdzam zniknięcie kwiatów, co prawda nikt samego zniknięcia nie widział, ale tam nikogo nie było, a kwiaty znikły a potem pojawił się jeden.
|
Twoja koleżanka pewno niechcacy albo chcacy zniszczyla/zabrala .
|
@UP
Na pewno nie zabrała ponieważ wbijałem się na jej konto żeby zlukać. |
Wygląda to na nieregularny teleport, albo system przeciwko blokowaniu, tylko czemu działa tylko na honeye ?
|
@Uther
Nadal mam zastrzeżenia. Gdy kwiatki znikły nikogo tam niebyło i nikt tego niewidział. Gdybym wtedy włączył TibiCam kilka minut wcześniej... ;( Ktoś mógł się wlogować, zabrać kwiatki i szybko się wylogować. Często ktoś się tam pojawia bo nieraz, przy trapie ziomek daje exita i wlogowuje się dopiero po ok. 5h. Prawdopodobne, że ktoś je zabrał. EDIT: @down To akurat na 1000% kogoś wybryk :P Niewierzę, że pojawił się ponownie. Chyba dałeś się nabrać :P Ale kto wie... (napewno nie ja). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:25. |