![]() |
Czemu Nie DziaŁajĄ Niemiecke Serwery?
WITAJCIE.
CZEMU NIE DZIALAJA NIEMIECKIE SERWERY? NP. TITANIA? NA STRONIE WWW.TIBIA.COM JEST ZE SERWER JEST "OFF" ALE GDY NACISKAM NA NAZWE TO WIDZE, ŻE TAM SOBIE OSOBY GRAJĄ... ;[ MIALO BYC WSZYSTKO DOBRZE OD GODZINY 17 X( X( X( X( P.S. GDY CHCĘ SIE ZALOGOWAC TO JEST TABLICZKA "CONNECTION FAILED" I JEST NAPISANE, ZE SERWER JEST OFFLINE! GRAM NA TITANII.. (NA DOLERE MOGE SIE ZALOGOWAC OD RANA ;/) |
CIP Soft jeden zna odpowiedzi na te pytania.
mozliwe ze "experyment jasnowidz" tez moglby ci pomoc ale to zalerzy od podejscia do sprawy :) a tak na serio moze co niektorzy pokusili by sie na poszukanie odpowiedzi na niektore pytania samemu? jak byk od 12 na tibia.com pisze ze sie pokszanilo. a to ze serwery wstaja pozniej niz podaja to CIPy to jest juz regula i nie powinna nikogo dziwic :D |
Cytuj:
X( X( X( X( X( |
Mam małą prośbe wyłącz Capslocka i niepisz dużymi literami, to jest odbierane jakbyś się darł a niewszyscy są głuśi. A tak wogule niewpadło ci namyśl, że to mogą latać Consulerzy i GMowie by sprawdzić stan serverów ??
|
Cytuj:
|
grają ci, którzy zalogowali sie po 12 i cudem unikneli kicka ;)
|
oi.......
.....nic ci sie niestanie jak zrobisz sobie jednodniową przerwe od tibi:P ja tez niemoge sie zalogować, gram na securze.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:48. |