Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Support Tibia.pl - Nowy Nabór! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105331)

Dr. Omader 08-12-2006 22:03

Support Tibia.pl - Nowy Nabór!

Jak zapewne niektórzy z was wiedzą na stronie Tibia.pl działa grupa ludzi, nazwana Supportem. Ludzie Ci wspomagają Tibia.pl w rozwoju, zbierają informacje po to by potem umieścić je na Tibia.pl dla Was wszystkich. W grupie tej znajdują się gracze doświadczeni, którzy znają Tibie i mają wystarczająco dużo samozaparcia, aby pomagać rozwijać nam serwis.

W tej chwili w grupie jest 16 osób, które zostały z dużej ilości przyjętych. Przy pierwszym naborze do grupy przyjęliśmy wiele osób, następnie wybraliśmy tych najbardziej aktywnych. Tak samo będzie i tym razem!

Aktualny skład grupy można zobaczyć na spisie grup forumowych.

Update za pasem, z tego powodu poszukujemy wsparcia w grupie Support.
Ogłaszamy...

II Nabór do grupy Support Tibia.pl!

Jednak w byciu w grupie Support jest coś więcej...
Tym czego nie wiecie o grupie Support jest miedzy innymi to, iż poza fajnym dopiskiem pod nickiem - jest coś więcej...
Poza członkostwem w grupie doświadczonych graczy, którzy często wymieniają miedzy sobą najświeższe informacje - jest coś więcej...
Poza najnowszymi informacjami jakie CipSoft przekazuje Tibia.pl, a my je często przekazujemy członkom Supportu - jest coś więcej...
Poza faktem, iż możesz w niej spotkać ludzi na poziomie, którzy maja takie same zainteresowania - jest coś więcej...
O tym, że członkowie Supportu zaprzyjaźnili się ze sobą i o tym iż maja swoje forum, na którym poza pracą mogą spokojnie pogadać o wszystkim ze sobą oraz z moderatorami i administratorami Tibia.pl nie muszę chyba nawet pisać... I to jeszcze nie wszystko...

Po ostatnim update letnim rozdaliśmy parę darmowych premium account oraz parę po cenie zniżkowej dla najbardziej aktywnych członków supportu! I to nie koniec! Po tym update, gdy już prace na stronie zostaną zakończone, gdy część piekielnych tajemnic z otchłań Tibii zostanie rozwiązana, a Supporterzy będą mogli spokojnie odetchnąć... My wybierzemy wśród nich tych najbardziej zasłużonych! Tych najdzielniejszych! Najwytrwalszych! Tych, którzy w poszukiwaniu informacji dla Tibia.pl zeszli do samego piekła, złapali demona za rogi i kazali mu powiedzieć co wie o nowościach! Właśnie oni mogą liczyć poza wpisaniem się złotymi literami w Sali Zasłużonych dla Tibia.pl na całkowicie darmowe Premium Accounty lub równowartość w złocie i kosztownościach!
Ile ich rozdamy? Tyle ile będzie potrzeba, a nawet więcej! Tak, żeby każdy, który przyczynił się dla Tibia.pl mógł dostać zasłużoną nagrodę!
Kosztowności i PACCe to nie wszystko... Ostatni zwycięzca konkursu Tibia.pl otrzymał Medal of Honour! Wyjątkowy Medal z wygrawerowanym jego imieniem! Do tej pory rozdano tylko dwa takie medale na cała Tibie! Kto wie co uda nam się załatwić dla najaktywniejszych Supporterów?!

Poszukujemy doświadczonych graczy, ludzi którzy mają doświadczenie w tworzeniu stron www oraz osoby, które mają świetne pomysły na rozwój serwisu Tibia.pl! Jeśli spełniasz te wymagania i chcesz dołączyć do elitarnej grupy Support napisz podanie już teraz!
Ostrzegamy jednak: Przyjmiemy ludzi dobrych... Jednak zostać w grupie będą mogli tylko najlepsi... Jeśli jesteś za słaby, aby utrzymać się w czołówce... Nawet nie zabieraj się za pisanie podania... Jeśli jednak uważasz, że sprostasz naszym wymaganiom... Śmiało! Napisz podanie już teraz!

Zgłoszenia przyjmujemy w tym temacie.

A teraz nius z ostatniej chwili, cytując słowa jednego z pracowników CipSoftu: "Nie planujemy prowadzić zamkniętych testów dłużej niż przez weekend [...] W następnym tygodniu uruchomimy na krótki czas publiczny test".

Zummer 08-12-2006 23:32

Fajna sprawa xD. Aczkolwiek się nie zgłosze bo najwyższy mój lvl to 21, a gram na 16.
ŻYCZę WSZYSTKIM POWODZENIA :)

Calen Futh 09-12-2006 01:47

Szkoda, że nie dla mnie - powodzenia dla zgłaszających swoją kandydature.

Tasker 09-12-2006 02:23

;p

powodzenia tym co się zkłaszają ;)
powiem szczerze że sam chciałem się zgłosić ale nie spełniam pewnego wymagania <data założenia kąta ;/>

Bauerek 09-12-2006 03:35

Chetnie sie zgłosze ale przeciez i tak mnie nie przyjmą ^^

Magson 09-12-2006 04:14

Dobrze wiesz Wielbłądzie że się nie nadaje xD!

"Exp waste"

:]

matiiii 09-12-2006 07:39

Bym sie zglosil ale mam za niski lvl i nie mam Pacc'a. Powodzenia zglaszajacym sie.

Poprostu Pitbul 09-12-2006 08:53

Tak samo jest ze mną jak u pana up.;/

matiiii 09-12-2006 11:05

@up
nie u PANA tylko KOLEGI ;)

Rav Othersider 09-12-2006 11:47

Do support'u nie jest się trudno dostać, za to trudno w nim przetrwać ;).

VeLvet 09-12-2006 11:48

Za stary na to jestem...

Szkut 09-12-2006 11:54

Mozna sprobowac raz kusi smierc ;)

Rater 09-12-2006 12:02

No dobra, spróbujemy xD Może się uda.

Heliwurab 09-12-2006 12:17

Z tego co widze, to połowa zgłoszeń się juz nie nadaje. Cała ta połowa nie przeczytala uważnie regulaminu, i zglaszają się nawet ci zarejestrowani pare dni temu ;(
Zgłoszony.. marne szanse, chociaż głupim szczęście sprzyja ;)

czym by tu ich przekupić..

Rater 09-12-2006 17:35

No i się nie udało xD
Cytuj:

Rater
Ta wiadomość została usunięta przez Dwimenor. Powód: wynik negatywny
Trudno, może następnym razem się uda.

Vinnetou 09-12-2006 22:13

Po 1:
Kiedy będą wyniki?
Po 2:
Czemu większość uważa, że kobiety i gracze poniżej 15 lat nie nadają się? Owszem, wiele jest noobków pośród tych osób, ale nie wszyscy. Ci z mniejszymi lvlami też mogliby coś dla serwisu zrobić. H-lvle robią to, co h-lvlom brakuje na tibia.pl, a nie robią nic w kierunku, żeby innym osobom pomóc w osiągnięciu dobrego lvla.
Co do kobietom w redakcji - oglądnijcie reklamę polo cocty. POZORY MYLĄ!

DDoS 09-12-2006 22:16

Kiedy kocenie nowych?? :D

Dobrze, że powstał nowy nabór, może trochę odżyje tam :D.

Thor of heaven 09-12-2006 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vinnetou (Post 1119821)
Po 1:
Kiedy będą wyniki?
MYLĄ!

Nie zauważyłaś, że niektórzy z tych, którzy się zgłosili już mają tytuł Supportera czyli zostali przyjęci :)

Pozdro,
Thor

Monte 09-12-2006 22:18

Ja się zgłosiłem... Już po raz drugi próbuję. Mam nadzieję, że się uda : )

Domis 09-12-2006 22:45

Ja wysłałem zgłoszenie, ale zostało usunięte. No nie wiem, może kiedyś jeszcze spróbuje...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:14.