![]() |
Protest
Zauważyłem że coraz więcej Fake'owców zostaje zbanowanych za używanie grafik z Tibia.de.Nie rozumiem was że niby kradną?A więc czemu nie banujecie tych którzy używają np Potworów z Tibi przecież zrobiły je Graficy CipSoftu .
Hmmm bany za nie swoje grafiki? To może za nie swoje nicki też?Zbanujcie wszystkich którzy używają nicków z gier śmiało...To samo z fabułą zróbcie fabuła gry czy filmu?Czy ten ktoś wykupił licencje?Nie więc zbanujcie... Więc powinniście "zbanować" cały dział Jeśli uważasz że Protest jest słuszny Podpisz się pod tym postem. Turok |
yuno skumi portest!!!
|
Ja rownierz protestuje !
|
Także protestuję!
|
Protestuję!
|
i JA!
Naprawdę nie macie za co banować?
A ja dostałem ostrzeżenie że opisałem jak wejść do pewnego miejsca w Thais, a gdy napisałem do moderatora (XD) to nie dostałem odpowiedzi aż do dziś!!!! Uważam że najlepiej to całe forum zabanować za pisanie na temat tej gry! Za używanie grafik z tibia.de ??? Wy jesteś zdrowi?? Zakładam forum, będę banować za rejestrację!!! Możecie mnie zbanować tylko napiście mi na e-mail [email protected] za co banujecie wszystkich i proszę przywróćcie tamtego posta! P.S.:Co do posta napisał że to może jest quest!!!!!!!!!! :P |
Graficy z Tibia.de nie udostępnili swoich grafik do wykorzystania w taki sposób(to się nazywa plagiat) i jednocześnie poprosili nas o to, aby osoby kradnące i podpisujące się pod nie swoim działem zostały ukarane.
Cipsoft nigdy nie zabronił wykorzystywać swoich grafik do celów fakowych. Tak samo twórcy książek nie zabronili wykorzystywać imion ich postaci do wykorzystania w formie nicka na forach. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:03. |