![]() |
Outfity
W temacie tym będę robił outfity na zamówienie, nie wiem czy sie pomysl przyjmie i czy temat nie pojdzie w zapomnienie. Robie tylko outfity tibijskie. Przedstawię teraz zasade zamawiania.
Mozemy zamowic tylko 2 outfity w jednym poście wg następującej reguły: Piszemy jaki outfit chcemy, np.: Wizard, Barbarian, Mage itp. W zamowieniu podajemy tez jakie addony maja byc dodane do outfitu, np.: Hunter, addon 1,2, lub tez bez addonu - wtedy piszemy "bez dodatku". Outfity tworze w czterech pozycjach - przod, tyl, lewa, prawa. Podajcie tez kolory, mozecie podac bez konkretów, np. kolorystyka ciemna, jasna np. jasny zielony, ciemny czerwony. A jesli chcecie dokladniej, napiszcie po prostu głowa - kolor, tułow - kolor, nogi - kolor, buty - kolor Teraz dam zdjecie i opisze addony http://img104.imageshack.us/img104/3222/outyqm8.png FEMALE Wizard female: 1 addon - nakrycie głowy z wężem 2 addon - dodatek, cos w stylu "piórek" przy rękach Oriental female 1 addon - nakrycie głowy 2 addon - pas z dodatkiem na plecy Nobleman female: 1 addon - nakrycie głowy 2 addon - suknia Summoner female: 1 addon - nakrycie głowy 2 addon - pas przy sukni Warrior female: 1 addon - naramiennik 2 addon - miecz Assasin female: 1 addon - pokrycie tułowia 2 addon - miecz przy pasie Beggar female: 1 addon - laska w ręce 2 addon - dodatek do całego ubrania Pirate female: 1 addon - czapka z piórkiem 2 addon - miecz przy pasie Shaman female: 1 addon - maska 2 addon - laska z lalką voodoo Mage female: 1 addon - kapelusz 2 addon - różdżka Barbarian female: 1 addon - dodatek do włosów 2 addon - topór na plecach Hunter female: 1 addon - nakrycie głowy z piórkami 2 addon - piórka przy dłoniach Citizen female: 1 addon - kapelusz 2 addon - plecak Druid female: 1 addon - nakrycie głowy 2 addon - łapy Knight female: 1 addon - hełm 2 addon - broń przy pasie --------------------------------- MALE Wizard male 1 addon - czaszka na głowę 2 addon - czaszki na ramionach Oriental male 1 addon - turban 2 addon - szabla przy pasie Nobleman male 1 addon - cylinder 2 addon - kamizelka Summoner male 1 addon - peleryna 2 addon - flaski przy pasie Warrior male 1 addon - miecz na plecach 2 addon - naramienniki Assasin male 1 addon - pokrycie tułowia 2 addon - miecz przy pasie Beggar male 1 addon - broda 2 addon - laska Pirate male 1 addon - czapka 2 addon - miecz przy pasie Shaman male 1 addon - maska 2 addon - laska z lalką voodoo Mage male 1 addon - kapelusz 2 addon - różdżka Barbarian male 1 addon - kucyk na głowie 2 addon - topór na plecach Hunter male 1 addon - kaptur 2 addon - piórka przy dłoniach Citizen male 1 addon - kapelusz 2 addon - plecak Druid male 1 addon - nakrycie głowy 2 addon - łapy Knight male 1 addon - hełm 2 addon - miecz przy pasie Mam nadzieje, ze sie temat przyjmie. |
Wizard famele
Kolorystyka jasna, z addonem 2. |
Po grzyba pomagać w tworzeniu outfitów...
Osobiście nie popieram takich tematów. Niech inni fake'owcy też trochę popracują!! |
@Veruis
http://img184.imageshack.us/img184/8688/veruisom3.png @Ghand Wlasnie sam napisalem ze nie wiem czy sie temat przyjmie. Jesli nie, trudno. |
Coz.. ladnie ci to wychodzi, ale nie rob z paskiem zycia. Pozatym... wyglada mi to jak jakis program robi automatycznie...
|
Nobleman female z 1 addonem.
Kolory: Jasne |
Mam robic bez paska zycia? ok, ale nie wiem czy mozna to nazwac programem jakims, poprostu ustawiam addony i outfit, robie screena i obrabiam w paincie.
|
Wez mi wypier... z takim czyms -.- Albo robisz sam, albo wogole. To jest pojscie na latwizne... pozatym, wiesz ze granie na OTSach jest nielegalne?
|
Ja zamawiam knighta male, a addonem nr 1.
Ciemne kolorki. up@ Lol, granie na OTSach jest legalne. |
To nie jest OTS.
@Kraon http://img182.imageshack.us/img182/8289/kraonmd5.png @Poprostu Pitbul http://img183.imageshack.us/img183/2429/pitbulgq7.png |
@Srry za offtop.
Cytuj:
Co do otsów: skąd wiesz? może jest jedyną osobą na świecie która ma wszystkie outfity i addony? ;) Te questy tak naprawde nie są fizycznie trudne, trzeba tylko trochę zaangażowania. Ta, ja na swojej postaci jestem w stanie kupić materiały potrzebne na addony. Dobry uhmaker to podstawa. Otsy są nielegalne bo stanowily dla Cipsoft za duże zagrożenie, za dużo ludzi grających na otsach zamiast w rl = mniej kasy z pacc. |
@up
Owszem nie sa trudne... co tam ze sa 2-3 addony na ktore przeszlo 100k wydac.. co trudnego? Jeszcze wydac rozne inne itemy potrzebne... co tam nie? Czyli rozumiem, ze wydales tyle gp w tibi, ze stac by cie bylo na najlepsze eq... i to na 2 osoby? Wez mnie czlowieku nie rozsmieszaj... @pitbul OTSy sa nielegalne, gdyz CipSoft nie wyrazil na nie zgody. |
Wg mnie takie tematy są bez sensu :/
Każdy umie zrobić screena i wyciąć :/ (a może i nie ) A może ktoś założy kiedyś temat w którym bedzie robił całe fake na zamówienie????? -.- Zmuście niektórych do etgo żeby cośsami zrobili. Nie róbcie wszystkiego za nich. Jest różnica pomiędzy poradnikiem jak zrobić fake a tematami typu ten Potem wychodzi fake z outfitami wypasionymi i krzywą ścianą -.- |
@Veruis
No to moze wylapac wszystkich ktorzy graja na OTSach i do wiezienia powsadzac? Dobra skoro nie chcecie to nie, nie bede kontynuowal tematu. |
Ja zamawiam knighta male, i z 2 addonami.
niebieskie,czarne kolorki ty wybierz. @Cloy moge z toba robic qutfity>? ;> jak tak to wyslij mi na email qutfity i kolory jak mozesz. email [email protected] |
Oriental male
2 addon - szabla przy pasie kolory Zielone hmm pomysł w sumie dobry |
krolon przyslij tu "otchlan"
|
A ja poproszę:
Wizard female: 1 addon - nakrycie głowy z wężem 2 addon - dodatek, cos w stylu "piórek" przy rękach Oriental female 1 addon - nakrycie głowy 2 addon - pas z dodatkiem na plecy Nobleman female: 1 addon - nakrycie głowy 2 addon - suknia Summoner female: 1 addon - nakrycie głowy 2 addon - pas przy sukni Warrior female: 1 addon - naramiennik 2 addon - miecz Assasin female: 1 addon - pokrycie tułowia 2 addon - miecz przy pasie Beggar female: 1 addon - laska w ręce 2 addon - dodatek do całego ubrania Pirate female: 1 addon - czapka z piórkiem 2 addon - miecz przy pasie Shaman female: 1 addon - maska 2 addon - laska z lalką voodoo Mage female: 1 addon - kapelusz 2 addon - różdżka Barbarian female: 1 addon - dodatek do włosów 2 addon - topór na plecach Hunter female: 1 addon - nakrycie głowy z piórkami 2 addon - piórka przy dłoniach Citizen female: 1 addon - kapelusz 2 addon - plecak Druid female: 1 addon - nakrycie głowy 2 addon - łapy Knight female: 1 addon - hełm 2 addon - broń przy pasie --------------------------------- MALE Wizard male 1 addon - czaszka na głowę 2 addon - czaszki na ramionach Oriental male 1 addon - turban 2 addon - szabla przy pasie Nobleman male 1 addon - cylinder 2 addon - kamizelka Summoner male 1 addon - peleryna 2 addon - flaski przy pasie Warrior male 1 addon - miecz na plecach 2 addon - naramienniki Assasin male 1 addon - pokrycie tułowia 2 addon - miecz przy pasie Beggar male 1 addon - broda 2 addon - laska Pirate male 1 addon - czapka 2 addon - miecz przy pasie Shaman male 1 addon - maska 2 addon - laska z lalką voodoo Mage male 1 addon - kapelusz 2 addon - różdżka Barbarian male 1 addon - kucyk na głowie 2 addon - topór na plecach Hunter male 1 addon - kaptur 2 addon - piórka przy dłoniach Citizen male 1 addon - kapelusz 2 addon - plecak Druid male 1 addon - nakrycie głowy 2 addon - łapy Knight male 1 addon - hełm 2 addon - miecz przy pasie Mało no nie? Wszystko najlepiej w jasnych i pastelowych barwach. (Nie, to nie żart, potrzebuję wszystkiego) @edit Jak to nie będziesz kontynuował? Rób, a nie ;p |
@UP:
Heh dobry majster xD no to zapchałeś im kolejke:p |
veruis dal bys tego kolesia z griffin shieldem i tym jakims mieczykiem,no tego wojownika czy tam ucznia widzialem w twoim fakeu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |