![]() |
Sorc/drut vs Anni
Mam pytanko.otoz jak sorce/druty przechodza annihilatora.ja mysle ze ida na jakims minimum 130-140 lvl i sie uhaja ale jedna osoba kluci sie ze oni wlaczaja utamke i sie manasuja -.- . tyle za ja mowie ze np 2 manasy na sek dadza srednio 200 many a takie demcie walna w tym czasie za 500 (ue,gfb) o ile nie wiecej. w moim przekonaniu wyglada to tak:
sorc wpada na utamie nawala demcia troche z sd i z burstow. potem jak mu sie mana skonczy to sie uha. ale nie jestem wszechwiedzacym wiec sie pytam bardziej doswiadczonych graczy. z gory thx Pzdr. |
4x sorcerer - Magowie zakladaja stone skine amulety, wlaczaja manashield wchodza w Annihilator i klikaja w hotkey Exevo gran mas vis
|
@up
sralalallalala na pvp tez 4 x sorc i ue ? @topic no sorc/drut musi miec troche wyzszy lvl od palka\knighta zeby sie utrzymac na anni ;0 |
Demon nie wali UE
a manasy zamalo many daja lepiej sie uhnac |
jedynym rozwiazaniem jest 3 sorcow i 1 druid. sorcowie ue, a druid mass healing
|
@all
ja nie napisalem ze to maja byc tylko sorce/druty tylko jak sobie drut/sorc radzi na annim bo mi sie zdaje ze tak jak napisalem w 1szym poscie. 4x ue? chyba niezabardzo na swiatach pvp. Pzdr. @edit demon wali UE |
No ale chcialbym obalic pewien "mit" ze sorce i druty sie na anihilatorze manasuja -.-. bo moim zdaniem jest to najgrszy sposob z mozliwych
|
Cytuj:
Na światach pvp używając ue na anni, nie ma praktycznie szans na przeżycie bo takie ssy mają tylko 5 ładunków a to jest chwilka na anni (chyba ze mówimy o anni przy pomocy bota ; p) Ja polecam na światy nonpvp sposób który wymieniłeś jako 2. Wszystko ładnie i cacy. Druid ładuje sie na mana shieldzie blocząc demona oraz spamując przy tym 'mass healing', a sorkowie spamują ue. Podsumowująć na pvp najlepsza jest metoda 3 na nonpvp metoda 2 ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kiedyś był na tym forum filmik Sorcera of The Dark Age, Mateusza Dragona Wielkiego, Epicario ( czy jakoś tak) i Lady Maartuni z Anhi, otóż ten qs trwał kilka sekund. SOTDA bił pierwsze demony z sd, MDW mass healing, E- UE, LM- UE i to by było na tyle ;]
|
@up
tyle ze to jest harmonia(n pvp) a mi chodzi o zwykle pvp. jak tam wykonuja annihilatora. bo napewno nie uzywajac manasy -.- |
ahh, macie problemy
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14232 nonpvp, na pvp to dziala podobnie. |
mass healing dziala na 4 kratki tak mi sie wydaje w dol i w bok wiec chyba nie robia mas resa....
|
Cytuj:
|
Nie tak dawno na askarze 4 magów zrobilo ani w taki sposob:
Weszli na mana shieldzie i bili z sd 2 demony blokujace droge padly bardzo szybko i tak samo szybko magowie weszli doo pokoju z nagrodami gorzej jak by jakis fe stanął im na drodze w srod nich byl m.inn. James Know |
Możliwe!
Oglądałem film jak czterech sorców robiło ten quest. Ten, który filmował miał 120 któryś level. Zrobili oni to tak: 1. manaskami mana na full i utamo vita 2. rozpoczęcie questa 3. załatwienie demona blokującego wejście z sd i burst arrows (na filmie jeden tylko blokował, cztery z demonów stały po bokach I wyszli w ten sposób... Ten, który nagrywał film miał 100 ileś many po walce... Nie użył manasków w czasie walki. |
Cytuj:
|
Cytuj:
AFFFF a ty myslisz że po co im są Stone Skin Amulety? :lolo: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:39. |