![]() |
Norf anni po raz 2^^
Po 1 nieudanym annihilatorze postanowilem wybrac sie w 4 ek sami zobaczcie :D look na ilosc uh :P
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15336 juz jest link sorka ale tak sie cieszylem ze o nim zapomnialem xD |
WOW ten annihilator z Astery przy tym wymięka !!!
a tak wogule gdzie link... ? xD |
Daj linka :D z checia obejrze
|
fajny loot z demonow :p Tylko linka nie ma wiec go nie zobacze buehehe
|
|
Lol
nie spamujemy tak? spamowales jak niewiem prawie zaden burst Ci nie sszedl HEaeHRUERHEHRHERhueUHRH
troche przesadzilem jak 2 raz ogladalem to widzialem ze 2 nalorzyles wczesniej nie patrzylem :p HAhaha i gz skilli :] |
GRATZ wykonania Anni :D
|
Gratz wykonania. Good Job :)
|
giezet
blblab 10 znakow |
lol ?...
Noob wykonanie jak zawsze 4 ek~~ waste uh to juz huj :P |
gz wykonania:) nie ma sie co dziwic przy takich hitach z bursta to troche uhow poszlo :D
13:34 Valerino [108]: zeby sie uhac musze odznaczac demona? <--- zal? |
"Hotkeye rox" bla bla, mówiłem ci, że jak wciskasz hotkeya caly czas to nic nie atakujesz dopiero jak sie uhów mało zrobiło, to zwolniłeś xD
Gratz :] /Erantar |
No pięknie hotkeya cisnąłeś:p. Ale i tak Gratz ;)
|
Cytuj:
Thx za commenty :) |
Norfusiu
15:31 Piedolka Radeczek [25]: to ja moothonost na tym otsie pvp enfo co ty masz norf von ots tesh grałem na nim Icemaster here xD, pomine to że ganiałeś mnie jak głupi ale nvm Pozdro! |
;p
W teori zawsze tacy madrzy jestes np. Suppcio. A jestem ciekawy co Ty bys zrobil jak bys zobaczyl czearne HP u siebie albo 6 demony wkolo pewnie bys sie rozplakal i do mamy pelecial xD . GRatz dal was chlopaki dobra robota ale i tak Ja bylem najlepszy :D . Moje doswiadczenie powodlo nas do zwyciestwa ;p . DZieki wszystki :) . Zreszta ja sie dowiedzialem ze ide na anni dzien przed (ani uh ani might ringow nie mialem) wiec nie zdazylem sie odsresowac mozne dlatego zrobilem wasted 2 UHs (tylko 2 UH)(az do czasu anni trawaly moje przygotowania na ten poterzny quest xD)
|
;)
Gratz Norfik B)
|
Nice one, Norfik : )
Signed, Gumiak |
gz noorf, anihi robiony przez najtow = nuda...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:34. |