![]() |
Magiczna noga od stoła
Witam mam pytanie. CZy po użyciu tego badyla magicznego na zdechłego demona zmienia on kolor skóry??
|
Jesli o to chodzi czy zgnije to tak. Ten "badyl" jak to okresliles słuzy do zbierania esencji z Demonow i vampów.
|
odpo.
To co nazwałeś "badyl" to "Blessed Woden Stake" słóży on do "wyciągania" duszy z demona i czegoś jeszcze <-----nie bede pisał jeśli wyciągniesz z niego dusze bedzie on troche przygnity i jego kolor zmieni sie z czerwonego na taki czarno-czerwony<---chyba tak co nie?8o
|
17:35 You see a blessed wooden stake.
It weighs 5.00 oz. Many mighty priests of Tibia have blessed this stake. Tu masz opis tego itemu. Jeśli chcesz go zdobyć musisz pogadać z monkiem w Thais temple. Reszty nie powiem, ponieważ byłby to QS. |
Poprostu demon lekko przygnije a Ci może wypaść demon dust.
|
ok dzięki. Oto mi chodziło.
|
Ten badyl to "Błogosławiony drewniany kołek". I to samo co z demonem możesz zrobić z Wampirem.
|
@offtopic
"Ta wiadomość została usunięta przez emilok. Powód: aronia" Czy Ty Emilok coś do mnie masz? 8o :D @topic Działa tak jak obsidian knife, którego używamy na ciele draga, minotaura, dragon lorda etc. Tzn przyspieszamy proces rozkładu miejąc przy tym szansę na zdobycie z niego danego itemu :) |
omg...za.l noge od stolu to tu masz w domu o ile masz stol xD
|
Cytuj:
|
jak się tego demona potraktuje tą nogą to on co? "gnije"=szybciej ginie ?
|
DUST = KURZ ZAPAMIETAC WYCIAGASZ KURZ Z DEMCA VAMPA... A NIE DUSZE
|
@up
dust to nie tylko kurz dust- PROCH; KURZ; PYŁ; ŚMIEĆ; MĄCZKA; MIAŁ; PYŁEK Najbardziej z tych wyżej pasuje mi proch. Jak można to rozumieć : Kurz demona... jak tak to zamiast blessed wooden stake trzeba by użyć odkurzacza. Tu chodzi o PROCH. Proch vampira, proch demona to chyba lepiej brzmi i ma jakiś sens |
I nie od "stoła" tylko od stołu, co nie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |