Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Szkoła-Koniec tibii?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=10571)

Esio 29-08-2004 22:00

Szkoła-Koniec tibii??

OOO nie i znowu 1 wrzesnia rusza buda. Mniej czasu na granie w tibie. Czy szkola spowoduje mniejsza grywalnosc?? GLOSUJCIE!!!

Slajt 29-08-2004 22:11

Krótko:
Chyba każdy wie, że w roku szkolnym trzba się będzie zająć nauką, a nie tibią ;D.
Ps: nie jestem qjonem i mam średnią lekko powyżej 4

Esio 29-08-2004 22:16

Jestem w twoim wieku i mam srednia 4,83. Wiem ze nauka bedzie najwazniejsza ale lubie tibie i wiem ze bedzie trzeba przystopowac z graniem

Kajko 29-08-2004 22:21

ja tam nie lubie się uczyć i mówie sobie że teraz trzeba się wziąść za nauke ale i tak to wszystko olewam i nie ucze się nawet jak się staram to troche się połucze i zaraz mi się niechce i nie dlatego, że gram w tibie tylko poprostu wole iść z kolegami na dwór =/, a co do mojej średniej ehhhh wy w porównaniu do mnie to tak jakby Bubble porównać z jakimś 50 lvlem heheh poprostu jest słaba =/

Koma$ 29-08-2004 22:38

Maturka sie zbliza wiec trzeba sobie troszke ta tibie odpuscic

Khan 29-08-2004 23:16

LO sux.

Nie bedzie czasu na granie... nie bedzie czasu na Forum... przez wakacje zrobiłem więcej niż przez cały rok szkolny :/ Cóż jeszcze można grać na infie :) Gorzej jak kogoś zPeKujemy na 2 minuty przed przerwą :/

$corcerer 30-08-2004 01:35

Maturalna sux

Po prostu przewalone i tyle, co nie, drom ?

Ciechan 30-08-2004 01:58

Ja będę musiał zrezygnować z Tibii w roku szkolnym :( , ponieważ idę do 3 klasy gimnazjum i od tego zależy moja szkola średnia ale znajdę od czasu do czasu jakieś 2 godzinki, żeby pograć w moja ulubioną grę :] .

Starkey 30-08-2004 07:19

@Ciechan: Ja też ide do 3 gimnazjum.

Nauka jest ważniejsza od głupiej gry, więc drastycznie ogranicze czas poświęcany na grę(przed samym egzaminem postaram się wogóle nie grać). Wolę być kilka level'i do tyłu niż potem iść do jakiejś ,,zawodówki".

Zyraf 30-08-2004 07:28

Ależ wy sie przejmujecie ja rok temu tak samo mówiłem sobie ze musze odpuścić że na egzamin sie uczyć i mieć good świadectwo ale z czasem to olałem i zamiast sie uczyć grałem całe dnie w diablo (wtedy nie wiedziałem o tibii :)) nawet z lekcji zwiewalem zeby pograc.A co sie na koniec okazuje??
że ze średnią 3,0 do LO przyjmuja a z egzaminu 51 pkt i nic sie nie uczyłem!!
Only diablo nic wiecej i za dwa dni ide do LO :P
Więc sie nieprzejmujcie tak bo sie do szkol jakich chcecie napewno dostaniecie czy to na pierszym miejscu trzeba sie dostac? to samo jakbys sie dostal na ostatnim i tak jestes w tej szkole :D takze przemyslcie i grajcie wiecej w czasie szkoly a co do klasy maturalnej to sie nie liczy ;) bo to juz jest powazna sprawa...

sesaj 30-08-2004 09:12

Scor, moze i maturalna, ale i tak zaczniesz sie uczyc dopiero gdzies tak od studniowki, watpie abym sie mylil:) Moj brat tak zrobil i dostal 6 z matmy rozszezonej (sqbaniec jeden). A z tego co pamietam to w klasie maturalnej jest mniej przedmiotow i jest mala laba:) Najgorzej przed matura...

A wracajac do tematu..."Czy szkola spowoduje mniejsza grywalnosc?" mysle, ze mozna uznac to nawet za pytanie retoryczne. Przeciez wiadomo, ze rano kazdy bedzie w szkole, wiec nie bedzie gral. Po szkole wyjdzie na dwor/trening, a potem lekcje. I kiedy tu grac w tibie...?

Irux 30-08-2004 09:23

Ja nie bede musiał zmiejszać grywalnośc w tibie (nie muślcie sobie, że ja jakiś daun, mam średnią 5.0)
Nie bede musiął zmiejszać Grywalności w tibie ponieważ gram 2 h na dobe.:tongue:

djkuter 30-08-2004 15:03

Zanik.

ja teraz coraz mniej gram w tibię (GangstaWar rlz;) ), ale na forum to długo. Zresztą ja mało siedzę na kompie, może jak brata nie ma :):):). Ale trzeba się przyłożyć, bo za rok ide do 1 gim 8o 8o 8o . Mam średnia 5,1 ale nie chcę do najlepszego gim w miescie (tam dopiero do liceum).

Szkoła do domu <lol>

Vicious Phoenix 30-08-2004 15:18

Ehhhhhh... Szkoła sux, znacznie trzeba będzie zmiejszyć czas poświęcany na tibie, wstawać o 5 rano, żeby se przed szkółką pograć ewentualnie, przerzucić się na mojego starego sorca i porunkować w czasie odrabioania lekcji. Na infie se nie pogram bo kompy do dupy są a net to przez modem... :(

Pleszka 30-08-2004 22:27

Tak .... !!!!

Tak .... !!!! Szkola zmneijszy grywalnosc w Tbie !!!!
Szkola........
Szkola......
Szkola.....
....jak ja jej nie lubie X( ....
... ale zato mniej ludzi w Tibie bedzie gralo wiec latwiej sie bedzie dostac na Serverek :baby:

]v[ichal 30-08-2004 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khan
LO sux.

Nie bedzie czasu na granie... nie bedzie czasu na Forum... przez wakacje zrobiłem więcej niż przez cały rok szkolny :/ Cóż jeszcze można grać na infie :) Gorzej jak kogoś zPeKujemy na 2 minuty przed przerwą :/

Hmm jeżeli jestes z Fordonu (Bydgoszcz) , tak jak ja i chodzisz do Gim nr 3 to nie pograsz w tibie na tym łączu ^^ Z kumplami mielismy problem grac w CS'a na LAN'ie. Chyba że nie chodzisz do gimnazjum to inna sprawa ^^

@topic
Jestem na Tak ^^ , logiczne że bede sie musial kuc , do tego od poczatku roku szk. mam w dni powszednie GODZINE na komputer (odwyk?) , i kiepsko to widze :P
pozdro

Norbitron 31-08-2004 09:02

Dla mnie koniec

Dla mnie chyba koniec z TIBIĄ ale może znajde godzine dziennie żeby sobie pograć. :( Trzeba się wziąć za nauke chociarz miałem w 6 klasie średnią 5.00 ale teraz ide do gimnazjum i trzeba będzie się więcej uczyć :(

Norbitron > Harmonia > Thais > :lucznik: > 10 lvl > 5 mlvl
Przydał by sie mały "+" jeśli ci pomogłem albo cie rozbawiłem. :)
Nie krępuj się też dać "-". ;)

Blood_Drinker 31-08-2004 15:24

mam w tym roku maturę więc se za bardzo nie pogram X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19.