![]() |
Ciasta
Czy kto¶ już zorientował się jak można zrobić ciasto z dodatkami? Udało mi się na razie zrobić zwykłe ciasto, z mleka i m±ki. Próbowałem wzi±ć use with na ciasto (nieupieczone) i potem na jaki¶ owoc ale to nie działa. Próbowałem również upiec ciasto maj±c w plecaku owoce ale także nic. Nie wiem jeszcze jak można dodać do toru ¶wieczkę (kliknięcie z Ctrl na ¶wieczkę spowoduje jej zapalenie a je¶li kliknę na ciasto - zjem je).
EDIT Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem -.- Ok z tego co przeczytałem w poprzednich newsach wynika że można zrobić ciasto jedynie z jabłkami i ¶wieczkami. Mi nie chce się już ¶ci±gac klienta żeby próbować na test serwie. Czy mógłby kto¶ sprawdzić czy da się użyc nieupieczonego ciasta na jabłku (lub popróbować co¶ ze ¶wieczk±)? |
Kombinowałem ze ¶wieczk±, z owocami, niestety nie wiem jak robic :(
Czy kto¶ może nam pomóc? :P |
ja mam i upieczone i nieupiecozne ciasto pubuje na 1000 sposobow z jabkiem jagoda wisnienka i nima efektu ma ktos jakeis pomysly
|
Trzeba mieć nóż i użyć na owocu, ciasto musi być w bagu ;p
|
musi¶ miec w bp ciasto, noż (nie broń!!!) i owoc (dowolny) używasz noża na owocu i masz ciasto z owocami. Co do ¶wieczek to nie wiem
@up pierwszy |
a z kad tego noza nie noza mozna wziasc
|
Nóż ten można kupic w Venore, u kolesia co sprzedaje pierdołki kulinarne. Znajduje się w tym samym budynku co koles od sprzedawania ekwipunku (łopaty liny etc.)
|
Jestem inteligentna inaczej i nie umiem upiec ciasta. W Carlin sprzedaj± mleko w butelkach, klikam m±k± na butelkę z mlekiem i nie działa. Kto¶ może pomóc?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
up upieczone
topic a jak nazywa sie swieczka pojedyncza i jakie swieczki inne sa w tibi aprucz swioecznika i pojedynczej |
Pojedyńcza ¶wieczka nazywa się candlestick, oprócz tej i ¶wiecznika chyba już żadnej nie ma.
|
Gdzie mozBo chcena kupic mleko na rooku? czy zdobyc?
PS: Jestem jescze FACC |
@up.
Na roku o ile dobrze mi wiadomo, mleko jest dostępne wył±cznie z najtrudniejszego questa (goblin hell), który jest oczywi¶cie dla PACC, także przykro mi. P.S. Je¶li powiedziałem co¶ Ľle, proszę poprawić :) |
kombinuje i niemam pojecia w jaki sposub siweczke wsadzic w tort
ma ktos pomysly ?? |
Wiem jak zrobić ze ¶wieczk±!
Kładziesz ciasto z owocami na stole/ziemi/czym¶ innym i kładziesz na nim ¶wieczkę. Robi się zielony błysk i masz ciasto ze ¶wieczk±. Jak go użyjesz, pisze "X zdmuchn±ł ¶wieczkę" i masz zormalne ciasto z owocami. |
Gdzie w Carlin moge kupic ciasto? Chodzi mi o nazwe NPC lub miesce w ktorym sie znajduje.
|
@UP: Ciasto nie da sie kupić, da sie je tylko zrobić. Robi sie je jak chleb tylko że zamiast wody dajesz mleko które kupujesz w carlin.
|
Pytanie nieaktualne.
|
Ja też chce bo w carlin mieszkm!
|
Ahh napisalem ciasto :D a chodzilo mi o mleko.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |