![]() |
napewno mi pomorzecie ........
sluchajcie napewno nooby tu nie zagladaja tylko doswadczeni gracze :P
mam pytanko gdzie moge expic ze skilami 61/58 na 31 lvlu i ile uhow moge tracic opisszcie tu wszystko dzienki za pomoc ps.prosze o szybka odpowiedz :P |
na tym lvl-u i z tymi skilami chodzil bym na dwarf guardy , beholdery demon szkielety ifire devile itd... a co do uh to ci 2 bp powinny wystarczyc na dluzsze expienie :P
|
Witam,
Dawno nie grałem knightem, ale wydaje mi się że dwarf solds i guards - ile uhów to zależy od Twoich itemków. :miecz: Pozdrawiam, Emade |
moj eq to demon shield,golden armor,skul stuff,k legs, p ammy,crusaider helmet mam przy sobie 6 bpow uhow ps.soldki sa zawsze zajete ;/
|
Cytuj:
|
Osobiście proponuję podtrenować skille, mniej więcej do 70/70~ Następnie możesz udać się do Mount Sternum (cyklopy), HG (omijając spawny DS'ów), oraz Guardy. Jeżeli jesteś posiadaczem Premium Account, proponuję udać się do Ankrahmun na larvy =]
|
Zgadzam się, potrenuj nawet do ~75/75 i leć do cycopolis jeżeli masz pacc - nie przejmuj się że tam dużo osób, mimo to i tak ładny exp (i mało uhów idzie).
Bądź możesz iśc na guardy jeżeli nie masz pacca - tam więcej uhów zejdzie ale lootcik niezły |
Skille do 75/75 i wtedy na guardy i cyklopy.
Jeśli posiadasz pacc to narazie możesz spokojnie pobiegać na Darashi na Beholderkach , a póżniej przy wyżej podanych skillach na pacc to edron i Cyclopolis i Edron Orc Hell , albo Guardy jeśli pacc nie masz. |
Według mnie na takim lvlu i z takimi skillami powinieneś chodzić na dwraf soldiery i dwarf guardy. Jeśli się nie czujesz pewnie wez ze soba jakiegos pala do pomocy. Na tym lvl spokojnie rozwalisz DS-y. możesz spróbować też blokowania smoka.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:03. |