![]() |
Fri Itanz!!
Nie posądzam nikogo, że jest n00bem i woła do wszystkich, że chce stuff za free. Ale przyznajcie się, jaki najlepszy pojedynczy 'iten' dostaliście od nieznajomego lub jaki sami daliście?
Ja osobiście najlepsze co dostałem to Two Handed Sword (jak pierwszą postać na main wprowadziłem) i ostatnio Broad Sword (jak jakiś koleś rozrzucił kilka po depo krzyczac 'free items') A dać raz dałem jednej gościówce (która rzekomo zginęła i straciła wszystko) rook set + scale armor. |
Ja ostatnio dostałem dressa i e-ringa :P no i 2 weeding ringi (kolo sprzątał depo i wywalał "badziewia") :P
|
Ja najlepsze co dostalem to niech pomysle... twohanded sworda i p-legi
A dalem to p-seta ;] |
Niedawno kolega poslal mi 2 bp strzalek :D
|
Co dostałem ? Wiele rzeczy - nie, nie prosiłem. Ktoś albo rozrzucał, albo dostałem w prezencie. Różne rzeczy - Dhammery, Dwarven axe, TH swordy, Warhammer, Spike sword, BP Uh itp.
Co dałem ? Też wiele rzeczy. Głównie sprzęt dla kolegów dopiero rozpoczynających swoją przygodę w Tibii. Kilka P-setów, m-starów, steel/dark helmetów, shieldki...UH'y i inne runy. |
Moze i glupie ale ja dostalem sporo ;]
z 50k w eq :P koles konczyl z tibia, byla chyba z 3 rano w ab bylo pusto wchodze do dp a gosciu zchodzi z gory i You are lucky man Daje mi caly swoj eq :P i mowi ze konczy z tibia :D no coz :D fajnie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:29. |