![]() |
Widziano GM'a na Pandorii!
Widziałem (ja) GM'a na rooku na Pandorii. Kto nie wierzy, ten może sobie obejrzeć SS'a (mam około 5, ale po co je wklejać skoro to to samo):
[img=http://img145.imageshack.us/img145/5680/fibula0001zw2.jpg] |
Lol
Naucz sie wklejac link -.- http://img145.imageshack.us/img145/5...ula0001zw2.jpg
Boze.... Temat Delete? |
OMAGAD!!! GM!!!!!!!!! HUREEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!1!11111111111
I co z tego, GM'owie spotykani są dośc często. Co innego gdybyć spotkał goda, ale to i tak nie powód, żeby zakładać nowy temat. |
GAME MASTER NA PANDORII!! AAAAAA!! Ejj ludzie, ale to jest faktycznie wydarzenie, rzadko się ich spotyka... ;)
|
Pandoria pandorią, ale GMa na Julerze widziałem ostatni raz rok i trzy miesiące temu :P
|
WOW! O ja piernicze O_O:o :o :o
A skad sie tacy biora?:D |
Temat poruszajacy i zamalmujacy sposób widzenia na nasz swiat... Scary -.-...
temat do delete ... |
Bardzo cenna informacja...
Na innych światach np. Furora :) też rzadko bywa GM i jak już się zaloguje to nikt nowych tematów z tego powodu nie zakłada X( |
Omajgad. Gjeem!
|
A dotknąłeś go chociaż ?
|
Cytuj:
PozDrO dlA NIeGo :D:D8o 8o 8o |
odpo.
łał matki boszka gjeem na pandorji ej dasz fri itemesy plaks? noł ban mi
durny temat po co takie zkladac chyba zeby napic posta co ja w tej chwili robie :cup: i wlasnie odnosze się do wszystklich i do mnie nie karmmy troli!!! |
Może i to głupi temat (wiem o tym), ale nie wszyscy widzieli GM'a na jakimkolwiek świecie, potwierdzam przekonanie, że GM ma postać starego Hero, a poza tym na tym temacie odpowiedziało 10 osób więc może jednak nie jest taki głupi...
Najgłupsi są ci, którzy piszą po dwa posty "O rety zobaczył GM'a i co z tego?" Mówię to szczególnie do Emoka The Brood i Silvaeris, którzy napisali odpowiednio: 2 słowa, 4 słowa. |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa podnieta !:p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ten temat wogule jest bez sensu...
A ja zobaczylem Goda i co jakoś nie trombiłem o tym na forum... |
Gjemmm!!! A dał ci fri itanx xD! Kazdy spotyka gmów ale to nie powód żeby zakładać temat jak gma a rooku widziałeś.
|
nie wiem, dlaczego jeszcze nikt nie skasowal tematu...
@autor nie radzilbym uzywac IE bo jeszcze Cie shackuja i GM nie pomoze 0_0 |
leave plx -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:45. |