![]() |
Piękny exp sorka na nowym D-lair
Witam. Film pokazuje sposób expienia sorka na nowym d-lair. Wiecej dowiecie sie ogladajac film :p . Film nie mój.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15432 |
Naprawde Ladnie B)
|
Adval widze, ze grasz na Azurce. Pozdrow wszystkich ode mnie (powiedz, ze od starego Flipersa) ;)
|
Sorry że pytam.. Nobowskie pytanie.. Czy tam potrzebny jest PACC ?
A co do filmu to naprawde ładny... Nowe expowisko dla high-lvl knightów i magów. |
Ten lair jest pomiedzy OF a skala Kazordoon.
troszke hardkorowo, oczywiscie dla h lvli expowisko... ale ladnie im szlo gz :P |
Cytuj:
|
@Times
Jezeli sie nie myle to PoI jest dla posiadaczy pacc. Jak nie masz pacc to szybko kup i zwiedzaj ;) @Jalokowy Jestes w bledzie... To jest nowy d-lair pod pohem (PoI)B) |
przynajmniej jakies expowieska dla facc zrobili bo przez ostatnie lata tylko dupili facc
|
Nie mam 100% pewości ale wydaje mi się że jest ono dla FACC... Nie widziałem żadnych niezwykłych drzwi ( poza lvlowymi) i jakimś mostkiem..
|
Potrzeba pacc aby tam sie dostac.
|
O ile mi wiadomo, aby wykonać quest na dostanie się do podziemi PoI trzeba mieć PACC, lecz, później, po zroionym quescie możesz tam chodzić również na faccu.
|
Trzeba podkreślić,że ten sposób jak on expił nadaje się dla światów non-pvp. Bo na pvp to raczej nie wyjdzie ale taki 150 sorc może tam solo se latać.
|
Cytuj:
|
no i tu kukazana jest moim zdaniem lekka przepasc w expie sorce,druidem a knightem
zobaczcie jak koles ladnie klepie exp knightem expienie jest bardzije monotomne .(ps .Ale i tak kocham mojego Ek) |
Nie powiem. Robi wrazenie ;)
|
Nieźle a w sumie zajebiście...Już widze jak jakiś 50+lvl by tam popylał z blokerem...
|
To mi bardziej przypomina OTS niz real tibie. nie zrozumcie mnie zle, ja wiem ze to normalna tibia ale strasznie duzo tam tych dli i wogóle tak dziwnie jakos :P
|
Chciałoby się zobaczyć film z EO w tym miejscu ;)
|
Hmmy w liczbie omg albo waste mf i exori w 8 dli ?;d
tak btw ciekawe ile tam sorc/drut wyciaga na h expa ... |
@up
Fishii wyciągnął 92 k w 23 minuty Co daje 240 k na h dla 90 MS ~~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33. |