Cytuj:
Ja zawsze (jestem palkiem) trenowałem do 16lvl w kopalniach dwarfow. Są tam i one i roty więc cool git. Oczywiście full defense i spearami by se potrenować skille. Po treningach tam, na 17lvl miałem 55/45
|
no popatrz te skille przypominajom mi mojom postac tylko mam troche epszy distans:P
Cytuj:
Spoko tylko ze ja jestem z Danubi carlin. Ale wszystkich chętnych zapraszam na wspólny hunt A ekwipunke mam taki:sacle armor,brass legs,crossbow lub seapry,iron helmet,darwen shild
|
fajno trenuj trenuj jak dojdziesz do 50+ distansa i bedziesz mial 16 level+ to se gdziesz pojdziemy bo ja tez z danubi
Cytuj:
Mam palladyna na 11 levelu z dość mocnymi skillami a z ekwipunkiem gorzej. Powieccie mi gdzie moge dobrze poexpić i podnieść skille???
|
no nie wiem radze ci isc w te miejsca:pierw na roty ze sperami i nabij tam level i full def pozniej amazon camp i tylko amazonki bo valkirnie dla ciebie jeszcze nie teraz i oczywiscie spery i full def i do tego rub bp hmm na rotah i bedzie spx
Cytuj:
Spoko ja masz dobre skile to na poh lub na gule lub na gurke tam gdzie DS i cycek
|
hehe na 11levelu na POH:P:P:P:P cos cie sie chyba pomylilo moze proponuj eod razu 11 level vs GS :]
a ds na gorce dla niego mogom byc zacienzkie bo on
jednak nie jest taki prosty ten ds a cyce dla nigo bedom dobre tylkoniech na nie idzie ze skillami distans 50+ i z lukiem.
Cytuj:
Podziwiam Cie! Ja jak tylko weszlem na maina odrazu zajelem sie treningiem do 45 w dist potem poszedlem na roty do 9 i GOGO na PoH po co dla palka jakis tam zajebsity ekwipunek luk strzaly i jakas zbroja wystarczy. Moj kumple to wogle nie mosi zbroi helmu legsow zeby uniesc wiecej strzal!
|
wlasnie zle robi bo paladyn nie moze miec ta4rczy bo luk albo kusza wiec to logicze ze powinien miec dobre legy zgroje i helm zeby nie dostawal tak mocno po dupie jak sie cos zblizy albo strzelii co wtedy masz 3 czy 2 razy wieksze obrazenie nisz z tym wiec trezeba miec eq na sobie u paladyna!!!!!
|