![]() |
Czyzby nowy atak ?
Siemka, chyba jest nowy atak, bo nigdy nie spotkałem sie z takim czyms.
18:19 The dead of the plains of havoc are becoming restless! to jest banshee atak ? Edit: 18:27 A veritable army of undead is amassing in the plains of havoc, beware! Edit 2:18:29 The dreaded banshee lead their undead minions to claim the plains of havoc! |
Nie wiem jaki atak ale wiem że atakuje na POHu ;]
EDIT: Teraz wiem że banshe xD |
Wygląda to na atak nieumarłych na PoH.
|
hehe fajny to byl atak bylem tam :) na poczatku wyskakuja skielety potem ghoule i skielety potem koljny komunikat i leca mummy i dsy na koniec ostatni i sa 4 banshee i dsow multum mialem screna z ataku ale cos sie zle zrobilo i sie usuna :) beka byla bo na pohu bylo tyle ludzi ze sie w glowie niemiesci :P a hlvli zaczeli rulowac gsy i co drugi noob padal XD
|
Cytuj:
|
moja ortografia niejest wzorowa :) lórowac powinno byc?? yyy cos mi sie nie wydaje wiec tak za bardzo nie wiem o co chodzi
|
Był kiedyś atak nieumarłych chyba jak pamietam był to atak na Darashie i atakowały takie potworki jak :necromancer, crypt schambler, vampire...., ale żadnych bansshe nie bylo ;)
|
Cytuj:
|
aa XD nei zauwazylem tego :P
|
Ale bzdet!!!
Moje posty krytykujesz,a twoje to 2 zdania i nic.....To jest prawdziwy poradnik...:) To jest badziewie a nie notka ....
|
Z tego co "mowią" te napisy to tak:
Najpierw atakuja nieumarli i to pewnie w olbrzymich ilosciach "army of undead". Potem pojawiają się bunshee nie wiem może jest ich kilka aha i ciagle są nieumarli. |
Cała atak przebiega tak:
1. Skeletony 2. Ghoule wraz ze Skeletonami 3. Mumie 4. Demon Skeletony 5. 4 albo 5 Banshee i bardzo dużo Demon Skeletonów Najgorsza jest 5 faza ataku, najwięzej trupów ludzi leży wtedy. A ile sępów Tibijskich się po loot cudzy zlatuje! X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53. |